A na vánoční strom se někdo podívat byl? V Praze se mu kvůli davům vyhýbáme a radši vyhledáváme jiná města, takže symbolickou návštěvu jsme si ani letos nenechali ujít:
Já byl včera na pstruží farmě, ale ponechal jsem jim život a dal si dančí guláš, aby amur na pstruhy nežárlil.
Cos to udelal panecku.
Tak ať jsem zase za blbce - není to Sněžka?
Jasně že je.
Bezva
Ty se máš! Měli jste tam nádherně a nemusíš připravovat vánoce. Sice jsem měla taky pestrý program - balení dárků (což je činnost, kterou z celé duše nesnáším), mytí lustrů a tak, ale nějak to nebylo ono .
Ty si ten v čiapke s hviezdičkami?
Nejsem
151515
Vážení, Štědrý den je opravdu za dveřmi (a co nám dnes v kuchyni převedl již dekapitovaný kapr vám nikomu nepřeju zažít. Ale to jsme celí my a jsme na to zvyklí ).
Všem, kteří o to stojí, přeju krásné a klidné vánoční svátky a bez rozdílu přesvědčení - pokoj všem lidem dobré vůle (nic výstižnějšího ještě nikdo nevymyslel).
Pripájam sa a prajem všetkým prispievateľom na fóre príjemné prežitie vianočných sviatkov s najbližšími.
Taky se přidávám, přeji všem krásné a pohodové Vánoce, užijte si čas se svými blízkými
Všem přeji krásné vánoce plné lásky svých bližních a hodně dárků pod stromečkem.
Taky přeji krásné vánoce všem.
Protože jsem, navzdory tomu, že jsem ateista, hloupě podlehl křesťanské vánoční iluzi o dobru.
To je ta oficiální verze.
Ve skutečnosti je ten tlak okolí na dodržování těchto tradic tak velký, že už jsem rezignoval na neustálé vysvětlování, proč je to tak strašný nesmysl.
myslim, ze ta oficialna je aj skutocna a ta kvazi skutocna je to comu chces verit
Vám taky lásky moje.