Tipy na tripy a dovolené

Já Fredovi hodně věřím. I kdyby nic jiného, tak se mu Ferrari aspoň podařilo stabilizovat. :+1:

2 Likes

Ten tým teď vypadá dobře. Jsem zvědavá, kdo zahájí nejlíp. Aby nám RBR zase nevypálil rybník :smile: .

To je těžké odhadnout.
McLaren i RB museli tahat až do konce. I když kdoví jak to bylo v RB. Pérez zcela neviditelný a Emil se výrazněji projevil pouze v Brazílii. Adrian asi bude hodně chybět.
Ferrari s Mercedesem mi připadali, že se za ničím nehoní a jedou si svou.
Renault a Aston? Aston jak začal, tak skončil. Renault sice šel výrazně nahoru, ale se svými motory, které končí asi moc velké zázraky stejně nemůžeme očekávat.
Haas? S Renaultem prohrál a s Mazepinem taky. Jak se to projeví vpříštím roce netuším, ale s Ferrari má dobrý vztah, takže B-Ferrari na tom může být lépe než letos.
Visa má dostávat od RB více dílů, takže bych ji tipoval na úroveň Haasu.
Williams letos přišel o spoustu peněz za šrotovné a za dobré umístěni taky. Sainz ale hodně vypomůže.
A Audi? Toť velká neznámá.

První čtyřka asi zůstane odskočená, dál to bude zajímavější. Ale radši nebudu tipovat.

Dobře děláš. Podle dlouholeté zkušeností bude má dnešní předpověď jen pro zasmání. :smiley:

1 Like

Ještě se vrátím k osobní účasti na GP. Lístek na tribunu má zásadní výhodu, že tribuny mají vlastní zázemí, tj. základní občerstvení a WC (aspoň z mých zkušeností). Od koupě lístku na trávu mě dostatečně odrazuje nutnost stát nekonečné fronty s dalšími milovníky společných toalet :smile: .

S toaletami ani s občerstvením moc velký problém nebyl, ale reklamy. Ty byly všude tak, aby diváci z trávy na trať viděli co nejméně. Sice byly vyčleněné místa určené pro tuhle sortu návštěvníků, ale tam byl takový přetlak, že jsem se tam ani netlačil.

Takhle to vypadalo na jedné zelené zóně v Rakousku, ale to bylo v pátek:

Takže hezké místo a hodně slušný výhled, i když přes plot, ovšem jak si tam lidi drželi pěkná místa těžko říct :woman_shrugging:.

4 Likes

Židličky a pohodička. To bylo v Maďarsku nepředstavitelné.
Tehdy ještě jezdil Kubica. Poláků tam bylo nepřeberné množství. A hned za nimi Finové. Asi chtěli zjistit jak moc si jsou jejích jazyky podobné.

No jo, ale jak říkám, to byl pátek. Jestli se tam v sobotu a v neděli ve rvačce o místa nezmlátili židličkama už netuším :smile:

Pátky budou hodně volné asi všude. Dnes bych šel pouze na tribunu. Ale v Brně je stejně nejlepší klasické Déčko.

Brno mě úplně minulo. Ale až tam bude ta F1, tak budu první ve frontě a všichni se můžou třást už teď :smile: ! Tak zatím!

1 Like

V Brně bývám každým rokem. Vlastně až do Covidu jsem tam jezdil. Byl to vlastně takový sraz nadšenců u kamarádky, která tam bydlí. Už se zase všichni těšíme na závod v příštím roce, že se zase sejdeme a hezky si víkend užijeme.

2 Likes

Dneska v Jasnej na vecernom aspon 1500 ľudí… Hruza :thinking::joy:

4 Likes

Jaká hrůza, krása :smile: !

2 Likes

Ani v noci nenechají medvědy, aby si taky zasáňkovali.
Pak se nedivme, když proženou nějakého lufťáka, když je okrádají i o čučoriedky.

Sjezdovky patří lidem, medvědi si zatím můžou skočit do večerky nakoupit…

Ve večerkách neprodávají BIO potraviny. A BIO holky jsou dnes taky plné botulotoxinů. :grin:

No a fotke ano. Ale v tych radoch stat je hruza :joy:

1 Like

Ale užil sis lyžovačku, ne?