no spustil som sa 5x a bol som tam 2 hodiny … co myslis ?
V mém případě by se jednalo o pět vyhlídkových letů záchranářským vrtulníkem.
No vždycky jsi čtvrthodiny lyžoval a deset minut stál ve frontě + jel nahoru lanovkou… Já myslím, že jo !
no upresním, spustil som sa 4x z toho raz od auta dole … a vzdycky som bol 15-20minut v rade a 7-8min lanovka a zlyzoval som za 2min
Tak škoda… Zkusila jsem to přebarvit do lepšího odstínu !
vies siva je pre chlapa sivá aj ked je ich 50 odtienov
Tak bolo vraj 2000
Kdybyste někdo měl cestu kolem Luzernu, tak doporučuju výlet na Pilatus:
(nebudu lhát, že jsme tam vylezli, jde to krásně lanovkou nebo zubačkou

Když se vám Pilatus líbil, tak ještě přidám sněhuláka, kterého tam postavil můj manžel . Doufám, že tam pořád ještě stojí
!
Manželovi srdíčko nedám, páč to vypadá, že má tak 30 cm a to dokážu taky .
Na to, že se musel vyklonit co nejdál přes zábrany, které jsou tam proti všetečným, kraviny vymýšlejícím turistům nainstalované, to náhodou byl docela výkon! Znovu si získal moje srdce !
Ok, tak to je něco jiného, je to hrdina .
Jen tak přemýšlím, co asi provedl, že ho ztratil…
Vlastně nevím, možná mi nepochválil večeři nebo tak něco… Důvod se vždycky najde .
Hlavně že je nadšený, když bez varování přestěhuješ nábytek, aby byla doma nějaká změna.
Jsi obdivuhodný znalec žen…
Že bych byl sám komu tohle manželka prováděla?
@Triper , tak jak to máš s tím Luigi Mangionem? Je to pro Tebe další z anarchistických atentátníků, popř. frustrát typu Ctirada Vitáska, přesvědčeného, že ho doktoři nedostatečně léčí, nebo to vidíš jinak?
Já na to asi nemám názor, a na to abych si ho udělal nemám znalosti.
Jen mě zaujala ta jeho osobnost, historie a původ, neumím si vysvětlit ty motivy.
V tomto určite nie si sám.
To jsem na tom stejně, ale tak to zkusme, proč ne. Podobné skutky se objevují, proto jsem udávala ta jména, a důvody se vždycky těžko hledají. Asi proto, že pro většinu “normálních” lidí jsou nepochopitelné. Ještě bych doplnila třeba vraha Johna Lennona - taky těžko pochopitelná věc.
Konkrétně v oblasti zdravotnictví také známe další případy i u nás - napadení psychiatra Karla Hynka v r. 2003 pacientem, pamatuju si i vraždu zubaře pacientem - to je delší doba, nedaří se mi dohledat, ale určitě už po listopadu - asi devadesátky. Důvody budou asi podobné, nespokojenost s léčbou se asi zacyklí do těžké frustrace a fatální nedůvěry k okolí obecně, až to vede k agresi - vůči lékaři, náhodným lidem, představiteli “zdravotnického systému”…
Další věc je, že i sebehorší skutek může být částí veřejnosti přijímán až s určitým pochopením, zvlášť, když je oběť vnímána jako součást problému, který (částí) veřejnosti rezonuje. V tomhle případě může jít o zdravotní systém v USA, o jeho problematičnosti se hodně mluví a píše, konkrétně to neumím posoudit. Svoji roli určitě sehrávají i sociální sítě, které lidi dokáží radikalizovat.
Takže vlastně taky nevím, už jsem psala, že jsem dost velký fatalista… Dává to aspoň trochu smysl ?