Hezky jsi to Ferdo popsal, takhle nějak popisují svoje sportovní výkony hipsteři a kavárenští povaleči, nebo golfisti .
Tak zase nepřehánějme . Ano, docela se tam člověk nachodí, ale v podstatě jenom když chce. Na Redbull Ringu mají pro líné návštěvníky i takové pěkné vozíčky, které Tě dovezou k vzdálenější tribuně:
Jestliže @Triper už dřív říkal, že diváci F1 jsou proti divákům rallye lenoši, tak měl vcelku pravdu. Tam se nachodíš daleko víc.
Hele jak jsme se pěkně sešli !
Vždyť říkám, že potřebujeme uzavřenou skupinu.
Věřím, že nám ji Kubala dá k Ježíšku, je tu tolik fajn účtů a slibuju, že bych jich vyřadil jenom pár .
A to budeme dělat nějaký vstupní kvíz? Doufám, že mně dáš předem správné odpovědi, jinak s Tebou od teď nemluvím !
A to jsem ještě nepopsal všechno.
Já jel do Maďarska se Student Agency pouze na závod. Odjezd byl v sobotu před půlnoci a k okruhu jsme dorazili až ráno kolem osmé. Pak nám pouze ukázali směr ke vstupní bráně a nechali nás na pospas osudu. Lístek jsem kupoval na poslední chvíli a tribuny už byly vyprodané, takže jsem hledal volný kus trávy ze které je přes reklamy vidět na trať. Naštěstí jsem u zatáčky č.9 našel volný malý pahorek ze kterého bylo na trať vidět. Rychle se ke mě přifařili tři Ferraristé, kteří fandili Massovi, kterému před cílem zaflamboval motor a z prvního místa musel odstoupit. Alonsové židličky nejsou na trávě dovolené, takže si člověk neměl kde sednout, ale tím že jsem měl z jiných závodů zkušenosti, tak jsem měl v báglu nafukovací plážový balon, který nafoukneš v báglu a hned máš absolutní komfort a sedíš si jako v bavlnce.
Kolem páté večer byl odjezd a pak cesta domů, kde jsem se dostal až v pondělí ráno, takže jsem byl nejen utahaný, ale taky nevyspaný.
S golfem bych tenhle výlet opravdu nesrovnával.
Říkám to všem už roky, jestli na F1, tak Monako, Singapur, nebo asi Miami a Las Vegas - tam jsem nebyl.
Cokoli ostatní je ztráta času.
Já byl na F1 v 08 a takovéhle vymoženosti jsem tam opravdu neviděl.
Spíše represe na diváky už před vstupní branou. Každému lustrovali bágly a kdo tam měl nějakou vodu na pití, tak ji musel vyhodit stejně jako deštník a jak jsem psal, tak skládací židličky taky nebyly povolené. Tohle jsem na žádném naším okruhu nikdy nezažil.
Takže jsi spal v autobuse, pak seděl u trati a zase spal v autobuse… Co bychom měli říkat my, co jsme jezdili do Tater vlakem v sedě ve druhé třídě, ráno jsme vyběhli do kopců, pak mezi túrama dvakrát přespali a po posledním výšlapu zase v sedě domů a ráno do práce! Pravda, byli jsme mladší, dnes už bych to nedala .
Monako OK, ale jak píšeš, pouze na trenály a kvaldu. Závod raději u televize. V tom množství lidí bych si musel asi něco šlehnout jako feťáci na techno párty.
Já byl v neděli v Monaku na tribuně naposledy když nastoupil Arrivabene .
V sedačkách Student Agency se spát nedalo. Byly tam takové beztvaré židle z koženky a když se člověk něčeho nedržel, tak byl okamžitě ve smyku. Od téhle zkušenosti se autobusům úspěšně vyhýbám.
Ale dostal jsi kafe a noviny !
Je pravda, že to máš do Tater déle než já. Ale tyhle cesty jsem dlouhá léta taky absolvoval v půli května a půli října, kdy se hory otevíraly a zavíraly. Nádherné vzpomínky na účet SSM.
Kafe ano, ale musel jsem vrátit podšálek.
Místo novin nám pouštěli video.
Priateľka vyhrožuje že mi vyhodí telefon oknem, končím, tváří se jak Wolverine…
Bye
Já byl na moři, když mi přišla zpráva, že Arrivabene odešel. Montezemolo byl pravý šéf Ferrari a proto jsem Arriho moc nebral.
Trénuj na MDŽ a raději poslechni. Dobrou noc přeji.
Tak se měj, stejně se nic neděje !
No jo, ale Montezemolo už se nevrátí, jeho doba je nenávratně pryč. Počkáme si, jak to dál povede Fred. Já mu věřím.