Tipy na tripy a dovolené

Hezky jsi to Ferdo popsal, takhle nějak popisují svoje sportovní výkony hipsteři a kavárenští povaleči, nebo golfisti :slightly_smiling_face:.

1 Like

Tak zase nepřehánějme :smile: . Ano, docela se tam člověk nachodí, ale v podstatě jenom když chce. Na Redbull Ringu mají pro líné návštěvníky i takové pěkné vozíčky, které Tě dovezou k vzdálenější tribuně:

Jestliže @Triper už dřív říkal, že diváci F1 jsou proti divákům rallye lenoši, tak měl vcelku pravdu. Tam se nachodíš daleko víc.

1 Like

Hele jak jsme se pěkně sešli :smile: !

1 Like

Vždyť říkám, že potřebujeme uzavřenou skupinu.
Věřím, že nám ji Kubala dá k Ježíšku, je tu tolik fajn účtů a slibuju, že bych jich vyřadil jenom pár :smiley:.

A to budeme dělat nějaký vstupní kvíz? Doufám, že mně dáš předem správné odpovědi, jinak s Tebou od teď nemluvím :smile: !

1 Like

A to jsem ještě nepopsal všechno.
Já jel do Maďarska se Student Agency pouze na závod. Odjezd byl v sobotu před půlnoci a k okruhu jsme dorazili až ráno kolem osmé. Pak nám pouze ukázali směr ke vstupní bráně a nechali nás na pospas osudu. Lístek jsem kupoval na poslední chvíli a tribuny už byly vyprodané, takže jsem hledal volný kus trávy ze které je přes reklamy vidět na trať. Naštěstí jsem u zatáčky č.9 našel volný malý pahorek ze kterého bylo na trať vidět. Rychle se ke mě přifařili tři Ferraristé, kteří fandili Massovi, kterému před cílem zaflamboval motor a z prvního místa musel odstoupit. Alonsové židličky nejsou na trávě dovolené, takže si člověk neměl kde sednout, ale tím že jsem měl z jiných závodů zkušenosti, tak jsem měl v báglu nafukovací plážový balon, který nafoukneš v báglu a hned máš absolutní komfort a sedíš si jako v bavlnce.
Kolem páté večer byl odjezd a pak cesta domů, kde jsem se dostal až v pondělí ráno, takže jsem byl nejen utahaný, ale taky nevyspaný.

S golfem bych tenhle výlet opravdu nesrovnával.

1 Like

Říkám to všem už roky, jestli na F1, tak Monako, Singapur, nebo asi Miami a Las Vegas - tam jsem nebyl.
Cokoli ostatní je ztráta času.

1 Like

Já byl na F1 v 08 a takovéhle vymoženosti jsem tam opravdu neviděl.
Spíše represe na diváky už před vstupní branou. Každému lustrovali bágly a kdo tam měl nějakou vodu na pití, tak ji musel vyhodit stejně jako deštník a jak jsem psal, tak skládací židličky taky nebyly povolené. Tohle jsem na žádném naším okruhu nikdy nezažil.

Takže jsi spal v autobuse, pak seděl u trati a zase spal v autobuse… Co bychom měli říkat my, co jsme jezdili do Tater vlakem v sedě ve druhé třídě, ráno jsme vyběhli do kopců, pak mezi túrama dvakrát přespali a po posledním výšlapu zase v sedě domů a ráno do práce! Pravda, byli jsme mladší, dnes už bych to nedala :smile: .

2 Likes

Monako OK, ale jak píšeš, pouze na trenály a kvaldu. Závod raději u televize. V tom množství lidí bych si musel asi něco šlehnout jako feťáci na techno párty. :grin:

1 Like

Já byl v neděli v Monaku na tribuně naposledy když nastoupil Arrivabene :sweat_smile:.

2 Likes

V sedačkách Student Agency se spát nedalo. Byly tam takové beztvaré židle z koženky a když se člověk něčeho nedržel, tak byl okamžitě ve smyku. Od téhle zkušenosti se autobusům úspěšně vyhýbám.

1 Like

Ale dostal jsi kafe a noviny :smile: !

1 Like

Je pravda, že to máš do Tater déle než já. Ale tyhle cesty jsem dlouhá léta taky absolvoval v půli května a půli října, kdy se hory otevíraly a zavíraly. Nádherné vzpomínky na účet SSM. :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like

Kafe ano, ale musel jsem vrátit podšálek. :grin:
Místo novin nám pouštěli video.

1 Like

Priateľka vyhrožuje že mi vyhodí telefon oknem, končím, tváří se jak Wolverine…
Bye

2 Likes

Já byl na moři, když mi přišla zpráva, že Arrivabene odešel. Montezemolo byl pravý šéf Ferrari a proto jsem Arriho moc nebral.

Trénuj na MDŽ a raději poslechni. Dobrou noc přeji. :wink:

Tak se měj, stejně se nic neděje :smile: !

No jo, ale Montezemolo už se nevrátí, jeho doba je nenávratně pryč. Počkáme si, jak to dál povede Fred. Já mu věřím.

1 Like