Já si taky včera trochu dovoloval.
Seš dobrej
!
Ostatní jsou lepší, ale včera se mi nějak dařilo. A to hned 2x, protože jsem vyhrál nejen na body, které pro umístění kromě zábavy nemají vůbec žádný vliv, protože my o celkové umístění losujeme z klobouku.
Už jednou jsem byl díky losování první a to jsem tehdy ještě neuměl vůbec nic a regulérně jsem skončil nedostižně poslední.
Vypada ze jses zamilovanej
Celý život jsem byl do něčeho, nebo někoho zamilovanej.
Myslel jsem si to
Tak se tam moc neopijte, nezapomeň, že reprezentuješ nás všechny !
Opili
I ostudu jsme udělali
Tak to je dobře. Aspoň si tam budou našince pamatovat .
Díky za uznání . Radši jsem se přesunula sem, protože mám doplňující dotazy mimo téma fóra, tak ať zase neděláme zmatky.
Už mě to napadlo dřív, ta dívčina byla v horách sama? U nás se vždycky považovalo snad za nejdůležitější pravidlo, že člověk nechodí do hor sám. To ve Francii tak nemají?
Na treku byla sama, vysvětlím.
Trasa GR20 je 200 km dlouhá mimo civilizaci a národní park má rozmístěné horské boudy s personálem během sezóny, kde je možno si postavit stan, jsou od sebe cca 6h.
No a ona měla kamarády, které na dvou z těch chat pracovali přes prázdniny.
Nějakou dobu tam s nimi byla a pendlovala sama mezi těmi boudami a asi 1h cesty od jedné z nich se jí to stalo.
Na té jedné boudě byl heliport, takže strávila cca 1h na nosítkách a potom dlouho na mule, než jsme došli k heliportu.
S úsměvem, zlomené 4 kosti a spoustou krve.
Meresjev byl proti ní ufňukánek.
Díky za vysvětlení. Takže sama a přesně vidíme, proč se to nemá, stačí smůla a najednou jsou hodinu (nebo pět hodin) vzdálení kamarádi přesně na dvě věci . Ale asi jsem přece jenom moc stará škola, tak ať nepůsobím zakysle
.
Ještě mě zaujalo, že taťka v baru objednal rundu. To je mezinárodní zvyk, nebo to vyplynulo z hovoru, co by asi tak u nás táta v podobné situaci udělal?
Táta byl v Monaku poprvé, tak se asi rozhodl, že si to užije…
Nevím co by udělal jiný táta, ale ten můj by mě všude ukazoval jako odstrašující příklad toho, co se stane když je někdo nepoučitelnej.
Tak asi jde objednávání panáků pro celou hospodu napříč národy, zase jsem o něco chytřejší . Děkuji, nemám dalších otázek
. Jednu teda jo, ale to se přesunu k debatě o F2…
Nebyl, ale zdá se, že nám tenhle výprask vzal chuť na několik století dopředu za cokoliv bojovat.
Už jsem si říkala, že vůbec nikdo… Příště bude ale asi lepší téma mimo historii…
Já tyhle kulturní památky moc nemusím, raději adrenalin. Vlastně dnes prožívám adrenalin i výšlapem na Chlum.
O který Chlum se jedná? Je jich u nás víc.