Tipy na tripy a dovolené

Když toho krtka odvezeš do záchranné stanice, tak tam ho veterinář určitě neutratí, ale pokud je zdravý, tak mu najde nový domov. Při drobném poranění by ho určitě ošetřil.

Co vím, tak na krtky nejlépe učinkují takové vysavačové sekačky na trávu. Krtkům stále jezdí nad hlavou a to se jim nelíbí.

Jak takový nový domov pro krtka vypadá, třeba nějaká jiná zahrada? To ho mohl @Triper rovnou hodit přes plot k sousedovi, určitě by se tam měl taky fajn :smile: . No nevím, připadá mi to jako čím dál větší absurdita :smile: .

2 Likes

@Triper určitě má strach, že u souseda mají sličnou krtečku a že se tam bude úspěšně rozmnožovat a vyhánět své potomky na procházky po okolí. :grin:

1 Like

Možná už nám to tady leze na mozek :smiley:.
Dám si týden detox :love_you_gesture:.

2 Likes

Jedeš na lepší?

Passe de bonnes vacances, mon ami :+1:.

1 Like

Děkuju, ale nikam se nechystám, normálně pracuju :slightly_smiling_face:.
@Ferda

1 Like

Zkusím něco pro celkové odhlehčení a zlepšení nálady :smile: . Dostala jsem tajnou zprávu - pokud byste někdo měli cestu do Rovaniemi (administrativní a obchodní centrum Laponska), tak se tam v supermarketu dívejte pořádně pod nohy. Mohli byste šlápnout na tohohle pána :smile: :

1 Like

Byla to Bottasová konzerva, která dnes napáchala na trati tolik třísek?
A já si myslel, že to byla Grglavka, kterou z okna vyhodil Emil. :grin:

To nevím. Ale je dobře, že má víc koníčků :smile: .

Já bych tuhle reklamní činnost spíše označil jako živnost.

Tady to známe všichni, nebo?

2 Likes

To bylo lehký… Jel sis vedle zazimovat barák :smile: ?

Mám tady na návštěvě tu holčinu z Korsiky.
S celou familií.
Už běhá jako laňka :slightly_smiling_face:.

3 Likes

Tak to je hezké shledání! Aspoň doufám, že se jedná o příjemnou rodinu, aby to nebylo zdvořilostní utrpení…

1 Like

Hezký je to.

Jak šel čas s kotníkem…

3 Likes

No prosím, nožička jako nová! Čím bych se tak revanšovala, takové fotky naštěstí v archivu nemám :thinking:. Tak třeba jezero Savojärvi, může být? Má krásnou tmavou vodu od rašeliny:

Tady je to vidět líp:

Naštěstí jsem si pořídila na svém říjnovém přeletu Finskem dost fotek, tak mám zásobu :smile: .

4 Likes

Krásný, jen nás zásobuj, zima bude dlouhá :smiley:.

Žes mě vytrhl z otravného papírování, ve kterém jsem zatím pořád zahrabaná, tak ještě přidám model lodní strojovny. Tuším jsi někdy psal, že bys ji chtěl vidět, akorát nevím, jestli Ti tohle něco přinese :smile: . Ale musím potvrdit, že je to věrný model, já jsem tam byla mockrát - při každé návštěvě táty na lodi.

Mj. ale taky není z obrázku poznat ten kravál, který tam byl. Však si táta přinesl z moře poškozený sluch :woman_shrugging:.

3 Likes

Hezký, to bych chtěl vidět :+1:.