My jsme měli takhle pěkně včera. Když už jsem sem dávala celkem nevyvedené fotky z e-salonu v Letňanech, tak přidám jednu trochu vydařenější. Taková ukázková borovice stojí vedle výstaviště. Nevěřili jsme svým očím, tak jsem si musela udělat důkazní obrázek:
Já Rakouskem kromě Korutan pouze projíždím. Ale musím uznat, že tam měl Áda hezký výhled.
Správně, touché! Jenom počasí jsme neměli nic moc, co se dá dělat. Ovšem pořád je k využití Adolfův výtah, myslím, že na svoji dobu super.
Kdysi byly výtahy repré záležitost. Třeba Baťová kancelář ve výtahu.
Tak vidíš, to jsem neznala a musela jsem se hned dovzdělat:
https://zlinsky.denik.cz/zpravy_region/batuv-vytah-legenda-a-skutecnost20110424.html
Zajímavé je to v každém případě.
Zvídavost Tě ctí. Mi se v Baťovém muzeu hodně líbilo. Byl jsem tam už 2x. Taky tam mají zajímavé botičky.
Taky přidám pár obrázků z pro mě jednoho ze tří nejmagičtějších běžně dostupných míst, které jsem navštívil.
Angkor Wat, největší město světa, než ho pohltila džungle
Tady pobíhala Lara Croft
Magické místo.
Dneska budou mít zelení hoši těžký den
Tak to je fakt nádhera, vzdávám to . Taky mi udělal dobře rychlý pochod na metro v chladném vzduchu, takže už jsem zase za dobráka
.
To je fakt něco. Ani si netroufám poslat něco na oplátku, nic srovnatelného v archívu nemám. Dík .
Snad jsem Ti udělal lepší den
To si piš
!
Sopek je všude fůra, ale nejblíže jsem se potkal se sopkou pouze výhledem z letadla, ale přímo do chřtánu s Vesuvu. To že jsem stál na sopečném ostrově nepočítám.
Voda mě fascinuje většinou má na mě jiné vlivy než u jiných suchozemců. Tak kde některým začíná být nevolno, tam na mne rozkoše teprve přicházejí.
Vzpomínám si, že jsem jednou plul ze Splitu na Makarskou nějakým Putnikem a přišlo docela silné Jugo. Než jsme dopluli, tak ze dvaceti lidí v kajutě se nepoblili pouze tři. Všichni byli rádi, že už jsou na pevnině, jen já začal trpět nudou.
Určitě jsem byl v minulém životě Neptunem.