Tipy na tripy a dovolené

My jsme měli takhle pěkně včera. Když už jsem sem dávala celkem nevyvedené fotky z e-salonu v Letňanech, tak přidám jednu trochu vydařenější. Taková ukázková borovice stojí vedle výstaviště. Nevěřili jsme svým očím, tak jsem si musela udělat důkazní obrázek:

5 Likes

Mám pocit, že nám tohle pěkné vlákno trochu zapadlo, tak schválně - kdo byl tady?

3 Likes

Já Rakouskem kromě Korutan pouze projíždím. Ale musím uznat, že tam měl Áda hezký výhled.

2 Likes

Správně, touché! Jenom počasí jsme neměli nic moc, co se dá dělat. Ovšem pořád je k využití Adolfův výtah, myslím, že na svoji dobu super.

Kdysi byly výtahy repré záležitost. Třeba Baťová kancelář ve výtahu. :+1:

1 Like

Tak vidíš, to jsem neznala a musela jsem se hned dovzdělat:
https://zlinsky.denik.cz/zpravy_region/batuv-vytah-legenda-a-skutecnost20110424.html
Zajímavé je to v každém případě.

1 Like

Zvídavost Tě ctí. Mi se v Baťovém muzeu hodně líbilo. Byl jsem tam už 2x. Taky tam mají zajímavé botičky. :slightly_smiling_face:

1 Like

Taky přidám pár obrázků z pro mě jednoho ze tří nejmagičtějších běžně dostupných míst, které jsem navštívil.

Angkor Wat, největší město světa, než ho pohltila džungle

Tady pobíhala Lara Croft

6 Likes

Dneska tam lelkujou mniši

Nebo místní cyklisti

6 Likes

Magické místo. :+1:

1 Like

Dneska budou mít zelení hoši těžký den
:grinning:

1 Like

Tak to je fakt nádhera, vzdávám to :smile: . Taky mi udělal dobře rychlý pochod na metro v chladném vzduchu, takže už jsem zase za dobráka :smile: .

2 Likes

Ještě druhé místo…

Cape Reinga

Hora osudu z Pána prstenů

Tady Sauron ukoval Prsten moci

7 Likes

Milford Sound, asi nejfotogeničtější místo NZ

Něco z vrtulníku

5 Likes

Nejchytřejší pták světa, když jsem si s nimi přestal hrát, ukradli mě gumičky ze stěračů…

2 Likes

Tady jsem zase zvracel

A tady jsem utopil foťák

A místní kluci…

5 Likes

To je fakt něco. Ani si netroufám poslat něco na oplátku, nic srovnatelného v archívu nemám. Dík :slightly_smiling_face:.

1 Like

Snad jsem Ti udělal lepší den :grinning:

1 Like

To si piš :smile: :+1:!

1 Like

Sopek je všude fůra, ale nejblíže jsem se potkal se sopkou pouze výhledem z letadla, ale přímo do chřtánu s Vesuvu. To že jsem stál na sopečném ostrově nepočítám.
Voda mě fascinuje většinou má na mě jiné vlivy než u jiných suchozemců. Tak kde některým začíná být nevolno, tam na mne rozkoše teprve přicházejí.
Vzpomínám si, že jsem jednou plul ze Splitu na Makarskou nějakým Putnikem a přišlo docela silné Jugo. Než jsme dopluli, tak ze dvaceti lidí v kajutě se nepoblili pouze tři. Všichni byli rádi, že už jsou na pevnině, jen já začal trpět nudou.
Určitě jsem byl v minulém životě Neptunem. :merman:

1 Like