Toto vies ale
Hele, já už hrozně zapomínám . Lomničák? Mohl by, nemá kotel .
Kriváň skoro, nevadí
Ale sla si nsto dobre. Lomnicak nema kotel
Kriváň je na většině fotek šišatější, tohle je trochu z jiného úhlu . Ale nebudu se vymlouvat, naštěstí jdu příští pondělí k očnímu. Už je to potřeba…
Neviem, len neustále posúvam hranice až to raz praskne…
Inak ten slovenský horolezec Ondrej Húserka, ktorý zomrel v Himalájach, býval pár kilometrov odomňa.
Nikdy jsem horolezectvi nepochopil
Ja to viem pochopiť, ale niekedy to môže dopadnúť aj takto.
To může, ale byla možnost, že se myslím Stroll ještě rozjede. Pokud by se mu to podařilo, tak by červené nebylo potřeba.
Ja som ale odpovedal bobovi ohľadom smrti mladého horolezca.
Dost casto, mrtva tela se dokonce pouzivaji jako orientacni body.
Strašně smutný.
Asi překlik.
Abych se taky trochu zapojila do debaty o výletech a geniálních nápadech, tak tohle nás před pár lety (přesně sedmi, ať nikdo nemusí luštit datum na fotce ) vytáhlo přes polovinu Německa:
Tuhle nad řekou zavěšenou tramvaj ve Wuppertalu si přál osobně vyzkoušet můj muž a měl pravdu, je to úplně geniální a z hlediska dnešní městské dopravy vizionářské řešení. Škoda, že už by to asi přes památkáře a podobné otravy dnes těžko někde prošlo… Pokud už jsem sem tuhle fotku dávala, tak se omlouvám, paměť už tak dobře neslouží .
Není nebezpečné vylézat nahoru po konstrukci, aby člověk mohl nastoupit do dopravního prostředku? Vlastně stále je to bezpečnější řešení, než lézt po horách.
To je škoda. Já konečně čekal trochu zábavy v dopravních prostředcích a zase nic. No co se dá dělat, zase budu muset zůstat u raftů.
Pridavam par fotiek z jasnej aktualne dnes. Fotene za jazdy z auta sorry za kvalitu…
Cesta hore do jasnej. Lúčky
Vystavba noveho hotela POD hotelom GRAND vedla hotela Pošta.
Toto je nový (vraj najväčší hotel na Slovensku) hotel Damian. Je cez cestu od hotela GRAND JASNÁ
Za damianom 12 luxusnych apartmán-chatiek
A aspon jedna pekná fotka (z hora nadol-stanice)
Jasná Chopok
Konský grúň
Luková
za damianom
Tiše závidím. U nás byla celý den pravá podzimní mlha.
Tu bolo dnes nádherne fakt… Prazilo jesenne slnko