Tak si to napis na chladničku na papierik a napadne ta, isto to nepokazis podla mna
Edit: teraz ma osvietilo, ze si to myslela inak ako ja
Tak si to napis na chladničku na papierik a napadne ta, isto to nepokazis podla mna
Edit: teraz ma osvietilo, ze si to myslela inak ako ja
Je mi líto, ale takhle vyvinutou fantazii nemám .
Minule som si všimol, že tie Hruštínske syrové nite predávajú aj v Kauflande.
To je urcite pravda. Len ide o čerstvosť, priamo z okienka su najlepšie. Ked tak este druhy den
Hledali jste obdivuhodně, ale samozřejmě zase špatně.
Ty fotky jsem stáhl z oficiálního klipu k “vrtařské” písni Oil men song.
Je to natáčeno na asi nejzdevastovanějším místě na světě a zároveň asi třetí nejbohatší zemi světa v Kuwaitu - proto píšu o tom pekle…
Nikdo, kdo není z oboru si nemůže umět představit tu enviromentální hrůzu.
Myslel jsem, že vaše mindráky ze mě už dosáhly vrcholu, ale je evidentní, že ještě zdaleka ne.
Mimochodem stojí za to si přečíst svědectví našeho nejlepšího horolezce Marka Holečka k tragédii, kterou před pár dny prožil…
Život je moc krátký na to, promrhat ho jako bezduchý anděl.
Musíš dát příště popisek “ilustrační foto” . Já jsem tedy odhadla jednu fotku jako reálnou vlastní (nebo dvě), zbytek jsem brala jako dokreslení prostředí, ale radši se podobnému malichernému sporu vyhnu. Fajn, že ses nenechal otrávit a neutekl nám.
Všechny fotky jsou z toho klipu.
Ono tam skoro není co fotit a tam kde se vrtá už vůbec ne.
V Kuwaitu není žádná turistika, cizí měnou tam skoro nezaplatíš a jejich Dinár nekoupíš. Takže platby pouze kartou a to často fungují jenom debetní, nikoliv kreditní. Takže s kreditní kartou ti vždycky zablokují při výjezdu z podzemních garáží a musíš do kanceláře aby tě odblokovali, všichni domorodci za tebou samozřejmě troubí a nadávají…
A na tom těžařském pobřeží myslím, že nežijou ani bakterie. Když tam vezmeš písek do ruky, tak z něj uděláš kouli, jak je nasáklý mazutem. Asfaltové silnice tam kloužou, naštěstí tam nemají skoro zatáčky. Všude ropný zápach a černé saze.
Kdysi tam hořelo přes 500 vrtů skoro celý rok, když byla válka v Perském zálivu.
Zajímavé to určitě je, ale asi nebude náhoda, že se Kuwaitu turisti vyhýbají. Ve jménu těžby odepsaný kus země .
Tak základ je ho nepremrhať vedomým smerovaním do pekla, ale Ty vieš najlepšie.
Liptovská Mara?
To je fotene z Havranku, opacna strana ako som fotil minule…
Takže jsem se trefil. V životě jsem tam nebyl a pouze jsem střílel od pasu.
Je tam krásně.
Nádhera. Neuhodla bych, ale je to krása .
Kdyby tam ten kostelík nebyl, tak by se musel dokreslit.