Tipy na tripy a dovolené

Tak si to napis na chladničku na papierik a napadne ta, isto to nepokazis podla mna :wink:

Edit: teraz ma osvietilo, ze si to myslela inak ako ja :joy::joy:

Je mi líto, ale takhle vyvinutou fantazii nemám :woman_shrugging:.

Minule som si všimol, že tie Hruštínske syrové nite predávajú aj v Kauflande.

To je urcite pravda. Len ide o čerstvosť, priamo z okienka su najlepšie. Ked tak este druhy den :sunglasses:

1 Like

Hledali jste obdivuhodně, ale samozřejmě zase špatně.

Ty fotky jsem stáhl z oficiálního klipu k “vrtařské” písni Oil men song.
Je to natáčeno na asi nejzdevastovanějším místě na světě a zároveň asi třetí nejbohatší zemi světa v Kuwaitu - proto píšu o tom pekle…

Nikdo, kdo není z oboru si nemůže umět představit tu enviromentální hrůzu.

Myslel jsem, že vaše mindráky ze mě už dosáhly vrcholu, ale je evidentní, že ještě zdaleka ne.

1 Like

Mimochodem stojí za to si přečíst svědectví našeho nejlepšího horolezce Marka Holečka k tragédii, kterou před pár dny prožil…

3 Likes

Život je moc krátký na to, promrhat ho jako bezduchý anděl.

Jirko, mindarky máš maximálně ty. Takhle jsi tu nesmyslně lhal.

Musíš dát příště popisek “ilustrační foto” :smile: . Já jsem tedy odhadla jednu fotku jako reálnou vlastní (nebo dvě), zbytek jsem brala jako dokreslení prostředí, ale radši se podobnému malichernému sporu vyhnu. Fajn, že ses nenechal otrávit a neutekl nám.

3 Likes

Všechny fotky jsou z toho klipu.
Ono tam skoro není co fotit a tam kde se vrtá už vůbec ne.
V Kuwaitu není žádná turistika, cizí měnou tam skoro nezaplatíš a jejich Dinár nekoupíš. Takže platby pouze kartou a to často fungují jenom debetní, nikoliv kreditní. Takže s kreditní kartou ti vždycky zablokují při výjezdu z podzemních garáží a musíš do kanceláře aby tě odblokovali, všichni domorodci za tebou samozřejmě troubí a nadávají…
A na tom těžařském pobřeží myslím, že nežijou ani bakterie. Když tam vezmeš písek do ruky, tak z něj uděláš kouli, jak je nasáklý mazutem. Asfaltové silnice tam kloužou, naštěstí tam nemají skoro zatáčky. Všude ropný zápach a černé saze.
Kdysi tam hořelo přes 500 vrtů skoro celý rok, když byla válka v Perském zálivu.

3 Likes

Zajímavé to určitě je, ale asi nebude náhoda, že se Kuwaitu turisti vyhýbají. Ve jménu těžby odepsaný kus země :woman_shrugging:.

Tak základ je ho nepremrhať vedomým smerovaním do pekla, ale Ty vieš najlepšie.

Tak kto uhadne?

3 Likes

Liptovská Mara?

1 Like

To je fotene z Havranku, opacna strana ako som fotil minule…

1 Like

Lepsia foto

3 Likes

Takže jsem se trefil. V životě jsem tam nebyl a pouze jsem střílel od pasu. :wink:
Je tam krásně. :+1:

2 Likes

Nádhera. Neuhodla bych, ale je to krása :heart:.

1 Like

Kdyby tam ten kostelík nebyl, tak by se musel dokreslit. :blush: