Méně movité - přitom vlastníš 2 domy a 8 bytů
Minule jsi za to dostal ban, když ses rozvášnil u Marcuse Revolty - 6 firem za 3 roky.
Takže STOP:
Jenže já si tam jedu ten výlet poctivě odpracovat.
Budeme měnit spojku.
Já jsem v klidu, jen mě pobavilo, že zrovna ty bys byl méně movitý
Bych strašně rád věděl, kolik lidí tady ví co je spojka a proč tam je.
Vsadím se, že víc lidí ví, jak se dělá Creme brulée.
Spojka je rozspojka.
Trochu je mi záhadou na co lodní motor potřebuje spojku?
Pouč mi prosím.
Spojka je od slova spojiti. Takže jehla, nit, flajstr, svazek manželský…
Každá loď mívá převodovku. Když chceš plout dopředu, tak zařadíš prsa. Když potřebuješ couvat, tak zakvaltuješ hýždě. No a když potřebuješ stát, tak si najdeš nějakou díru, kde se nic neděje.
No a když pluješ pouze na plachty, tak zakvaltuješ zpátečku.
Bych to tam vrazil bez spojky .
Tyhle vaše milionářský jachty jsou zbytečně komplikovaný .
No jó, mladý a dravý. Právě kvůli takovým se tam ta spojka dává. Taky se mi už nejednou při kotvení podařilo přeskočit neutrál a rovnou tam vrazit opačný chod.
Sice to není tak destruktívní záležitost jako u auta, ale i voda klade velice silný odpor.
Ty se máš!!! 151515
Já si to samozřejmě uvědomuji a závidím i sám sobě si.
Jídla i pití máme nadbytek, protože nám vypadl jeden člen posádky. Kdyby měl jeden slušný člověk zájem, tak mu nabízíme týden jachtaření zdarma. Možnost vyzvednuti poblíž Šibeniku.
Co Ty na to @PUFF
Holek typu fórum F1 by se vylezlo i více.
Teď nevím, jestli zveš jenom Puffa, nebo i nás holky . Bohužel jsem se stejně ještě nedopracovala k možnosti trávit život na jachtě .
Na rozkoše není nikdy ani brzy, ani pozdě. :upside_down_face
Lezla jsem na loď i po storm trapu, heč ! Ale to už je dávno…
Evidentně jsi dokonalá mořská panna. Natoč motory a přijeď. Dříve než zítra stejně nevyplujeme, takže to pohodlně stíháš.
Užívej Ferdo užívej
Vlastně jsem taky byl jednou na lodi v Chorvatsku…
Jmenuje se Vis, leží u ostrova Vis, má zajímavou historii, ale skutečnost je giganticky nudná.
Další střípek z mé černé duše, vykrádal jsem v mládí vraky