To je Mádl - Vlny…
A viděls? Prý je to dobré.
Jsem byl teď na premiéře v Plzeňském Rozhlasu, moc pěkný, doporučuji.
Nene, festival Mladý Komsomolec
Zatím jsem slyšela jenom chválu, budu si muset udělat čas.
Filmy je v seznamu na oscary v kategorii zahraniční film
Jo ale co tam s tim chteji delat, politicky film prtave zeme v EU. Sel bys na film o albanske revoluci? Navic v dobe, kdy se v podstate na stejne tema vede studena valka USA - Rusko za asistence Ukrajiny.
Jediny duvod proc to tam dali je, ze to platil stat, tedy my vsichni. Asi sto padesaty film o politice, herci s fetisem na stary hadry a ujety ucesy
Historický přesný filmy bych se podíval, zajímá mě to
Kdybyste náhodou v sobotu 12.10. měli brzy uvařeno, zajeďte se podívat na Ještěd .
Určitě to bude skvělá akce, ale nedám to. Jednak daleko, ale hlavně vůbec nestíhám. Třetí týden v jednom zátahu a nezdá se, že by nápor polevil.
Jeden týden si ale udělám nádherné volno.
Bohužel, ten den vařím mimo ČR . Škoda!
Zase dovolenkuješ, zdá se, že si tady s Ferdou umíte jako jediní opravdu užívat života.
Mám rád takové lidi .
Bude to jenom krátce, ale zato Skandinávie - těším se hrozně moc!
Tam mám taky velké plány.
Užívejte.
Uchutnej tam uzeného lososa a pak dej echo jestli se po takové lahůdce ještě někdy dotkneš hrnce.
Moc Ti tenhle výlet přeji i závidím. Ale upřímně.
Já se naopak v sobotu vydávám na jih a pár raportů samozřejmě pošlu.
Tak tam pozdravuj, jeli bychom hned! Ale člověk nemůže mít všechno, někdy musíme i pracovat. Bohužel…
Práci si člověk jako trest brát nemůže. Pokud ano, tak nejspíše někdy skoná na nudu. Samozřejmě všeho s mírou. Tvrdí to i vězni, kteří prý o práci škemrají.
Nic sem nedávejte.
Snad mě nechceš ušetřit od dobrovolné činnosti.
Bych záviděl. Musíš myslet i na méně movité jako jsem já.