Tipy na tripy a dovolené

To je Mádl - Vlny…

A viděls? Prý je to dobré.

Jsem byl teď na premiéře v Plzeňském Rozhlasu, moc pěkný, doporučuji.

1 Like

Nene, festival Mladý Komsomolec :wink:

2 Likes

Zatím jsem slyšela jenom chválu, budu si muset udělat čas.

1 Like

Filmy je v seznamu na oscary v kategorii zahraniční film :slightly_smiling_face:

1 Like

Jo ale co tam s tim chteji delat, politicky film prtave zeme v EU. Sel bys na film o albanske revoluci? Navic v dobe, kdy se v podstate na stejne tema vede studena valka USA - Rusko za asistence Ukrajiny.

Jediny duvod proc to tam dali je, ze to platil stat, tedy my vsichni. Asi sto padesaty film o politice, herci s fetisem na stary hadry a ujety ucesy :bath:

Historický přesný filmy bych se podíval, zajímá mě to :slightly_smiling_face:

1 Like

Kdybyste náhodou v sobotu 12.10. měli brzy uvařeno, zajeďte se podívat na Ještěd :love_you_gesture:.

Určitě to bude skvělá akce, ale nedám to. Jednak daleko, ale hlavně vůbec nestíhám. Třetí týden v jednom zátahu a nezdá se, že by nápor polevil.
Jeden týden si ale udělám nádherné volno. :slightly_smiling_face:

1 Like

Bohužel, ten den vařím mimo ČR :smile: . Škoda!

1 Like

Zase dovolenkuješ, zdá se, že si tady s Ferdou umíte jako jediní opravdu užívat života.
Mám rád takové lidi :+1:.

Bude to jenom krátce, ale zato Skandinávie - těším se hrozně moc!

4 Likes

Tam mám taky velké plány.
Užívejte.

2 Likes

Uchutnej tam uzeného lososa a pak dej echo jestli se po takové lahůdce ještě někdy dotkneš hrnce. :yum:
Moc Ti tenhle výlet přeji i závidím. Ale upřímně.
Já se naopak v sobotu vydávám na jih a pár raportů samozřejmě pošlu. :upside_down_face:

2 Likes

Tak tam pozdravuj, jeli bychom hned! Ale člověk nemůže mít všechno, někdy musíme i pracovat. Bohužel…

Práci si člověk jako trest brát nemůže. Pokud ano, tak nejspíše někdy skoná na nudu. Samozřejmě všeho s mírou. Tvrdí to i vězni, kteří prý o práci škemrají.

Nic sem nedávejte.

1 Like

Snad mě nechceš ušetřit od dobrovolné činnosti. :slightly_smiling_face:

Bych záviděl. Musíš myslet i na méně movité jako jsem já.

1 Like