Tipy na tripy a dovolené

Na neďalekom Kitzsteinhorne som ešte ako stredoškolák lyžoval. :slightly_smiling_face:
Zell am See a okolie celkom poznám.

3 Likes

Máš hodně procestováno :+1:.

Jsou tam krásná místa.

Ty si precestoval určite viac. S tými výletmi na sopky, ľadovce a pod. už dávaš iný level. :wink: :+1:
Ja som napríklad mimo Európy ešte nebol, ale lyžujem od malička, tak nejaké tie hory som pochodil, k tomu zopár letných dovoleniek pri mori, návštevy niektorých metropol, a potom samozrejme klasické výlety vrámci Slovenska, Česka a okolia.

To, že si nebyl mimo Evropu, tak neznamená, že nemáš tolik toho nacestováno, v Evropě je úžasných a zajímavých několik míst :slightly_smiling_face: já se rád vracím do Slovinska skrz přírodu tam

1 Like

Byvala jugoska je mega, bol som tam ako teenager naposledy a urcite este chcem, ludia mili a vsade mercedesy :smile:

2 Likes

Když zaplatíš šest nebo sedm Euro za pivo ze soukromého pivovaru hodně nevalné kvality, tak to se Mercedesy kupujou. Vlastně nekupují, protože do téhle hospody moc lidí určitě nechodí.

Tam ale maju povacsine 10-15 rokov stare mergly, mal som napr kolegu srba ked som este pracoval v pekarni, co mi hovoril ze u nich je to tak, ze zena moze byt hociaka ehm aj z vesnice, ale ze auto, auto MUSI byt nemecke :smile:

1 Like

Myslím, že na Mergly nejvíce trpí Albánii. Alespoň podle TopGearu.

Haha zrovna vcera som pozeral Mongolsky special jak tam stavali auto, odporucam

1 Like

Mongolský speciál si nějak nevybavuji.

To je uz pod zastitou The Grand Tour, oni odisli z bbc lebo clarkson napalil nejakeho typka zo stabu a isli pod Amazon robit Grand Tour

Z Grand Tour jsem ještě neviděl ani jeden díl.

Od tretej ■■■■■ to je skvela show a tie posledne uz robia len nejake specialy ale je to fakt pecka

Věřím, speciály byly nejlepší vždy.

1 Like

Musíš být fajn chlapík :+1:

1 Like

Kdo ví?

1 Like

Dnes je moderní na dovolenou cestovat letecky. Tihle taky poletí, teprve přistanou? :slightly_smiling_face:

A hezký filmy? Na čem jsi byl?

A já si myslel, že je to nějaký obrázek z voleb. :grin:

To je festival Politicky Film 2024?