Nevim, za me potkat v horach teplyho sviste to je proste veliky stesti, hodne lidi ti tady musi zavidet ach
Sú. Tie nové mal som možnosť si ich otestovať na letisku, sú primere dokážu podržať ale je citíť že majú dosť veľa krát. Niekto kto nejazdí zase každú minutu sú okej. Ja preferujem meniť. A presne akože možno kúpiť lacnejšie a ideálne každý rok možno dva. Ako ja za tie dva roky som mal kleber fakt ppč guma za cca 60/ks čo je okej cena a teraz idem Hankook tak som zvedavý. Na zimu je ale hankook údajne najlepší a niekto ho radí za tú cenu ako najlepší v pomere cena/výkon.
Bobe, Bobe, když pominu ty nejasnosti kolem toho mezidruhového křížení, tak mě hlavně není jasné, jak jsi poznal, že je teplý…
Rozeznáš snad samičku od samce sviště?
Jsou co, celoroční? Jestli budeš mít čas a peníze, tak si s nimi někdy zajeď na školu smyku, tam můžeš porovnat s ostatními auty jak jsou mizerné na vodě i na suchu.
Já si to zkusil a připadal jsem si jako Timo Glock v závěru závodu v Brazilii 2008.
Na zimu už šly zimní a na léto letní.
Celoročku už používám pouze jako rezervu.
Tak to já mám celoroky už 5 let k naprosté spokojenosti, jezdím pravda cca 20.000 ročně, což je možná málo. Jedno z nejlepších rozhodnutí, pokoj od přezouvání, pokoj od hlídání věku (vydržely cca 4 roky, to je akorát), ale asi už jezdím trochu opatrněji, to je možné. I když na dálnici těch 130 (+ ) klidně dám a nemám pocit nějakého diskomfortu. Snad to nezakřiknu.
Se Škodou 105 se dalo celoročně jezdit i na letních OR 6 v době kdy ještě padal sníh a mrazy byly na denním pořádku. Dokonce se s nimi dal překonat výškový rozdíl až k muzeu.
V dnešních parnech tečou i celoročky, tak bych raději až do podzimu vůbec nevyjížděl.
Ok, zvážím to. Možná radši nevyjedu už vůbec nikdy. Bezpečnost především !
Zase tak moc to přehánět nemusíš. Když už máš zkušenosti z rallye, tak svěřím, že si dokážeš poradit i v obtížných povětrnostních podmínkách.
Samicku sviste poznam uz z dalky, o tom nepochybuj
Podle náušnic?
Presne tak, ten na fotce zadne nausnice nema takze je jasny kym se nechal olizovat
Díky za radu. Já bych se musel podívat pod sukni a to není slušné.
No, hlavne jestli to nebyl teplej svist, tak byl urcite jinak nemocnej, svist je plache zvire 🫣
Uvidíme skúsim a porovnám. Možno celoročky a každé 2 roky meniť bude môj prístup. Zase v dnešnej dobe už nebýva taká zima a skôr sú teplotné extrémy. Chápem full zimné pre niekoho kto chodí na hory, tam sa inak neda.
Nepodceňuj zvířátka. Jestli toho sviště někdo rozmazlil, tak věřím, že si může na lidi zvyknout.
Rozmazlenej svist v horach
Jeste me napadlo ze mel svist zivotne malo soli a kolega spocenej, tak to svist risknul, nemel co ztratit, bud to vyjde nebo ne.
Celoročky vydrží dlouho. Kdybys jezdil pravidelně dlouhé štreky, tak klidně zvládnou i sto tisíc.
On může ty lidi nakonec začít i lovit! Ochutná krev a zjistí, že lidi neumějí v horách utíkat…
Tak zatím mi ještě při jízdě nepraskly, snad to tak bude i dál. Abys mi pak nenadával !
Jen se podívej jak ten malý svišť vypadá. Skoro jako malý medvěd. Tomu stačí na člověka vytasit zuby a zapískat. Člověk se lekne a začne utíkat. Pro pohodlí při běhu odhodí bágl s jídlem a hned má svišť svačinku.