Ano, tzv. svistodlak, nasly se pozustatky stare miliony let, doufam ze mi veris.
To, že ten svišť lezl Triperovi mezi nohy nemusí hned znamenat, že je ten svišť gay.
Třeba jen zacítil romadur.
@Ferda Samozřejmě, oni jsou strašně chytří. Počkají třeba schovaní na vyvýšeném kameni a zakousnou se člověku rovnou do krku… Taky umějí lovit ve smečce, nebezpečná zvířata.
Určitě si aspoň koupím obrázek se svišťodlaky.
Tak tys tomu ted dal korunu
Tak proto svišti pískají. Aby dali pokyn loupeživé bandě k útoku.
On jede i krtcich?
To nevíš? Jsou to jeho mazlíčci. Má jich plnou zahrádku.
Ale pre bezpečnosť meniť, každé dva roky. Predáš ich za dosť, nechápem síce kto kupuje jazdenky ale sú taký a za maličký príplatok máš zas nové gumy. A neriskuješ svoj život.
Paneboze, co ma jeste doma uz ani nechci vedet.
Celoročky jsou zralé do šrotu už ve výrobě.
Teď vážně. Jezdit se s nimi samozřejmě dá, ale na sněhu nebrzdí, ani nezatáčí. Navíc nejsou žádná láce, takže se vyplatí mít na každé období gumy na kterých se cítíš bezpečně.
Něco jiného jsou chataři, kteří jezdí na chajdu nějakým úvozem, nebo myslivci, kteří jsou v terénu stále.
Už chápu, proč prý na YouTube nejlépe reagují algoritmy na zvířátka ve videích, museli to ajťáci nastavovat podle podobného vzorku populace, jako se schází tady…
Nejsi daleko od pravdy, můžou být horší než tygr
No vidíš, ten svišť Ti šel po stehenní tepně! Přežil jsi jenom zázrakem… .
Dovolim si nesuhlasit. Dnesne normalne celorocne pneumatiky zvladaju 365dni v roku nase podmienky. Vacsi problem su ludia ktori jazdia na starych, zjazdenych pripadne nevhodnych( cely rok na letnych respektive zimnych) pneumatikach. Aj kebyze sa zahadnym sposobom pneumatiky zjazdia za 3-4roky tak ich clovek s kludnym svedomim moze vymenit za nove.
Jazdim mesacne par tisic km a nikdy sa mi nestalo ze by pneumatika vydrzala menej ako 100tisic km, kupujem drahsie pneu (Cina, Matador, Barum dopadli katastrofalne od poctu defektov az po konstrukcne vady, trhanie dezenu a pochopitelne jazdne vlastnosti)
Ked z nicoho nic dojde k velkemu pruseru na zanovnej pneu tak clovek velice rychlo prehodnoti ze par sto korun dokaze zabranit velkemu nestastiu. Skolu smyku ale rozhodne odporucam, aby clovek videl na vlastne oci, ako sa dokazu spravat rozne pneumatiky( auta a vodici)
Radsej mat mladsie celorocne pneumatiky ako 2 sady starych letnych a zimnych. (ale pochopitelne idealny pripad je jazdit letne a zimne len ludia setria casto tam kde by nemali)
Já měl celoročky Continental dodané přímo výrobcem auta, takže žádná nějaká náhodná koupě a můžu Tě ujistit, že pro běžného uživatele stály za
Především v zimě nebrzdily a nezatáčely a je zcela jedno jestli s tím souhlasíš, nebo né. Já osobně si celoročky nekoupím nikdy.
Len preventivne sa spytam ci sa nejednalo o automobil Rumunskej narodnosti
Ano, byl to Duster.
Vidím, že se vyznáš.