Ferdo, děláš se starším než ve skutečnosti jsi…
To co píšeš se dělo tak v 19 století .
Tak jsem pozer no.
K čemu je to dobré?
Známý má Mergla na kyseliny asi za šest mega. Svezení je s ním asi hodně příjemné, ale tolik peněz za něj dá asi jen ten kdo jich má více, než dokáže utratit.
Nudis se. Vemes kamaráda, přítelkyni. Pojedeš se projet. Pres 300km. Samozřejmě na německých dálnicích Praha-Brno. Je to zážitek.
Jj, je to taková paráda, že Mercedes celou elektrickou řadu EQ zrušil pro totální nezájem.
Samozřejmě. Když dělají AMG motory, top.
Kdo by chtěl nějaký eq…
Věřím tomu. Dokonce s nim měl nějaké technické problémy, ale nevím o co šlo, tak bych nerad pomlouval.
Pojištění na takové auto a pak ty případné opravy, to musí taky solidně cvakat
Na to mám motorku…
Raději se mi vyjádři k mému postu o klukách z plakátu…
To bude zábavnější
Viděl jsem to, ale nevím, co na takovou blbost napsat.
Je to věc peněz.
Já tolik mít, tak bych je raději utrácel za veterány, kterých se ruka ajťáka nedotkla.
Možná máš jenom špatný den, argumentů musí být přeci spousta…
Tak si to ulož a jednou to možná použiješ
Díky za připomenutí. Játrovka taky byla nedílnou součásti každého výšlapu.
tak boli jazdene asi 4 roky ale mali ešte OK dezén, ale už som išiel meniť to boli Kleberky ale teraz som mal ready a dnes idem prezuť na Hankooky. Ale to bola asi kombinácia tepla a bordelu an ceste, inak cez chaldnejšie počasie by to bol iba podľa mňa slow puncture. Som zistil, že tam asi o 2km bolo dalšie auto odstavené s defektami na ľavo. Tam muselo byť dačo na ceste. Lebo ku mne nedošla ani patrola, nemali čas, tak iba random cestár s tatrou plnou štrku aby urobil zákryt.
Ja som si na začiatku dal pravidlo, že budem meniť každé 4 roky pokiaľ nebude skôr dezén down ale znižujem to asi na dva. Za na pneu a brzdách sa nesmie šetriť. Tam musí to najkvalitnejšie čo je na trhu.
Jen proto, že jsi odvedl moc dobrou práci, když došlo k defektům.
Taky už mohl být z vozu neopravitelný šrot.
Skvělá práce.
Jeden rallyový závodník o zimních gumách říkal, že kupuje to nejlacnější co je na trhu, ale každý rok nové.
A myslím, že má velkou pravdu, protože hloubka dezénu je mnohem účinnější, než honosný nápis na bočnici.
Hlavně se nikdy nezlákat na celoroční gumy. Ty jsou mizerné v každém ročním období.