Systém to je, ale brutální systém mafie, podvodů a korupce.
Myslím, že je profil Libor Fleischhans na Twitteru, který se o to zajímá.
nestěžuj si na místní poměry, dokáže být daleko hůře.
Asi nesouhlasí s tím co se děje na Quantánamu.
Jak to vůbec vypadá s těmihle mazlíčky, už jste jim našli nějaký domov?
Ještě zůstávají dvě koťátka, ale jedno si chtěla nechat, tak zůstává pouze jedno. Mámina ale zase přišla březí, takže šla na kastraci.
Tak to jste docela úspěšní, poslední už se určitě taky podaří udat. Kastrace kočičky je asi jediné řešení, abyste nemuseli mít vlastní televizní “Chcete mě?”
Safír je ze všech koťátek nejmenší a po uštknutí klíštětem poněkud zaostalý, tak by o něj asi nebyl zájem. Přitom má ze všech koťat nejkrásnější zbarvení.
Letní sídlo bývá přes zimu opuštěné, takže by se o další koťata postarala příroda. Neumím odpovědět správně jestli je to dobře, nebo špatně.
Těžko říct. Znáš to, pocitu zodpovědnosti za další koťátka už byste se asi nezbavili, takže by to i tak znamenalo dohlížet, aspoň dokrmovat, a potom zase hledat umístění… To už stejně nejde dělat, že to nevíš, když to tak není.
S dokrmováním je problém, když je letní sídlo v zimě opuštěné. V okolí jsou lužní lesy a civilizace asi půl kilometrů daleko. Člověk by pouze doufal, že se koťata někde sama adoptovala, ale na vesnicích dnes bývá koťat přebytek.
Morning.
Exactly!
Protect her at all costs
A to jedu tam k vám , jenom vyskočím v Olomouci. Z Prahy úplně v pohodě, autem nemáš šanci se tam za tu dobu dostat. Takže je to pro mě vlastně výlet, proto jsem se přesunula sem . A přidávám podzimní les, už je přece jenom smutnější…
Zajímavý lesík. Je na něm znát, že se někdo o něj staral, když nemá větve až k zemi.
Vlak je pohoda. Mnohem lepší cestování, než autobusem. Tam prožívám muka. Hlavně autobusy typu Student Agency jsou katastrofa.
Asi vojáci, však už tady každý ví, kam rádi chodíme:
Teď jedu s Leo Express, s RegioJetem to bude nazpátek. Ale vlak je fakt pohoda, to vůbec neřeším. Kromě toho se tady podařilo konkurencí srazit ceny, tam i zpět to mám bez nějakých slev za cca 450,-, není vůbec o čem. Skoro by to mohlo teď vypadat, že mi platí za reklamu
U nás jsou vlaky super. Před patnácti léty stal zpáteční lístek OV Ruzyně 500 kč. Takže OV-Malta a zpět 5 500 Kč.
Maltu doporučuji. V červnu ceny jak u nás, tak proč jezdit třeba do Turecka.
Dával jsi sem z Malty pěkné fotky, pamatuju si na ně. Třeba se tam zaletíme taky někdy podívat, proč ne. Když ale těch zajímavých míst je hrozně moc!
No právě. Krásně je všude. Ale i tak dávám raději přednost svému koníčku a pohybuji se v okruhu cca 100 NM.
Pekné. To si si musel ráno privstať, ak si to fotil/natáčal Ty.
Moc hezké obrázky. Hned budu mít krásnější den i když jsem se probudil v teplém pelechu.
Bez toho to nejde no.
Alpy tě nadchnout, tohle tě dojme. … a nadchne taky.