Tipy na tripy a dovolené

To jsou ty iphony u kterých jsou “inovace” asi 10 staré.

Co jsem viděl, co dělá iPhone 17 pro od profíka například s 8 nasobným zoomem, tak jako to je mindblowing.

Ale nějaké Xiaomi 15 mají mít prej Leicu a stát polovinu, a řika se tomu zabijak vlajkových lodí, tak nevím viď xdd, ale zrovna tahle oblast Applu se vyčitat nedá…fotky, video, grafika, zvuk.

2 Likes

17ky pro/ max su top produkt

Asi nedáváš mobil do ustalovače na dostatečně dlouhou dobu. :grin:

To neříkám, že není. Však taky 1TB verze stojí skoro 50 tisíc.

Tak ked to robi pomaly 1gb velke videa :grinning:

Ne tohle je “z ruky”, však za chvili zmizela a dokonce se tam tvořila nad ní druhá, tu sem nestihl uplně. :smiley:

Jakože fascinující, že 256gb stojí 35, a 1tb 47…
12 tisíc? Za čip, kterej je o pár kč drazší?

Ale tak je to kult, a v kultu je možné vše… :slight_smile:

Elektronika i klasika mají své. Mám rád i černobílé obrázky. Né ty stářím zažloutlé, ale hezky ostré nad kterými si barvy musíš sám domyslet.

1 Like

Větší extrém byl, když ještě snad před rokem do zakladních modelů notebooků cpali 8Gb ram. :face_with_spiral_eyes:
Uložiště na mobilu dokažeš oželet a tera nebo 2 jsou fakt určený pro lidi co neřeší prachy a nebo to vyžaduje jejich práce, resp mají hodně videí v nejvyšší 4K kvalitě. Ale jako cpát do notasu 8Gb RAM, to bylo maso no. 16 stalo snad o 7 nebo 8 tisíc víc. :smiley:

Hurá za českou muzikou do Finska.

Nohavica - Lachtani (finsky)

Vedle haly máme takový lesík…
No lesík, 30m2, kde jsou 3 borovice.
Odhadem 2,5kg.

3 Likes

Chutná nádhera. :+1:
Přiznej se, že ses šel původně ke stromku pouze vyčůrat?

2300,- v háji a odjel jsem.

2 Likes

Technickou máš do roku 2 300?
Ve zdravém těle zdravý duch.

:sweat_smile: bylo by divný kdybys neodjel, ale pěkně tě tam “voholili i v podpaží”…

1 Like

Jsem jezdil skoro rok v aute nelegalniho typu, kdy mi po vymene vyfukoveho systemu odpadl po par dnech zvukovy filter i s koncem vyfuku, nemel jsem chut jet do toho servisu nazpet, tak jsem byl nasran…

1200 technická.
1100 emise…

Už nevědí kolik si za to říct. Přitom na Rozvadově je trubka do výfuku za 500.

Co Ti na to mám říci. Nemůžeme vinit servis, který tyhle prohlídky dělá, ale stát.
Tím že jsou obě kontroly rozdělené, tak se celá prohlídka pouze prodražuje. Být vše na jednom papíru, tak by byla cena třeba za polovinu.

Přesně tak Ferdo, zrušme státní systém a žijme všichni v utopickem světě

1 Like