Není. S touhle dnes kamarádkou se známe mnohem déle.
Tohle je dva týdny zpět, byl tam běh na 10km. Byl tam Koler, Soukalová a tak…
Abychom na Tripera na tomhle jeho vláknu tak snadno nezapomněli, neodpustím si obrázky z dnešních Brd - konkrétně pohledy z vrchu Praha. Další den jako vymalovaný…
Včera bylo nádherně a dnes se bude teploměr taky blížit ke třicítkám.
Mimochodem já jsem včera na @Triper taky myslel.
Co to tam jíte, snad to dokonce není pro děti ? Dnes má být krásně, ale už budu za pecivála - za chvíli musím ohlídat Arvida, aby zase něco neprovedl, no a finále v Baku si nenechám ujít. Ono bude venku krásně i beze mě…
Já už toho moc nesním, tak pouze masovou topinku. Dnes jdu do stejné restaurace na padesátku, tak si možná dám dietní tatarák.
Bohužel oslava začíná v jednu, tak mě čeká závod až ze záznamu.
Ale Tvého broučka uvidím živě. Jsem zvědavý jestli si Tvé slova vezme k srdci.
taky vietnamci?
To je na erekci
ten zlaty vietnam a tie dva spodne znamy bol v Prahe a kupil v candybull
Ten zlatej je bez bublinek a musím říct že mi nechutnal ani trochu. Ale je pěkný co člověk občas najde random po vietnamských obchodech.
Jaká byla oslava? Jste tomu moc nedali…
rad ochutnam aj bez bubliniek, horsi ako tento urcite nebude😂
Teda nemůžu říct, že by mě ten krtkův recept nějak zvlášť oslovil, ale určitě jste si pochutnali . Ta druhá fotka vypadá o poznání líp, a to si na šampus zrovna nepotrpím.
Mmch, mám dojem, že Tripera přivoláváš tím, že mu takhle pořád posíláš upozornění. To nevím, jestli zabere…
Mě by taky nenapadlo si dát na řízek broskev, ale dětské chutě můžou být různé.
Já si chtěl dát tatarák, ale ten se musí objednávat dopředu. Chtějí ho mít čerstvý a né vytažený z mrazáku. To je ctí.
Jestli to vyvolávání přitáhne Tripera zpět netuším, ale proč to nezkusit.
No a hezká oslava, užili jste si to?
Byla moc fajn. Včera přijeli z Anglie, tak byli dost utahaní, proto jsme to neprotahovali.
Jeli elektroautem, ale o tom napíšu jinde.