Tipy na tripy a dovolené

To je škoda Triper. Myslel som si, že napriek rôznym prekážkam tu na fóre oplývaš väčšou vytrvalosťou a vôľou a takúto možnosť odchodu vôbec nezvažuješ, ale asi na to máš svoje dôvody.

Inak vonkajšie zábradlie na terase domu (v minulosti si sem dal fotku s vínom pri západe slnka) pravdepodobne nemáš podľa stavebnej normy, takže v budúcnosti budeš musieť dávať pozor, aby Ti cez väčšie medzery v zábradlí nepovypadávali malí vnuci/vnučky, prípadne ich malí kamaráti. :wink:

Podľa mňa sem patríš a mal by si sa čo najskôr vrátiť, lebo inak vo svojom živote prídeš o dôležitú a hodnotnú spätnú väzbu, čo je vždy škoda.

2 Likes

Další účet by měl být zakázaný.
Vím, že jde blokovat další účty z jednoho počítače. Ale nejde zabránit dalšímu účtu z mobilu, nebo pracovního počítače.

No a jeho airobot byl založený jen aby se do nás Triper trefoval. Takže já jsem ten poslední, který by se měl Tripera zastávat, je to naprosto naopak, jsem rád že vypadnul. Asi tak.

1 Like

furt tu pises o tych airobotoch, ale nepredlozil si nic, len domnienky

Předložil jsem toho hodně a dál se v tom štourat nechci, konečně se rozhodl odejít. Jen vysvětluju proč jsem rád. Jestli to ty nejsi schopnej pochopit, tak s tím asi nic neudělám.

2 Likes

Mne si nic neukazal

Pozri kludne sa ti ospravedlnim atd ale takto len mlatis slamu, vyzvoril si si nepriatela z tripera, vykonstruoval si si ze on je airobot a zbytok je historia konciaca Triperovym odchodom z fora

Moj pohlad, ze to nechapes neni moj problem

Já si nic nevykonstruoval. K tomu vedlo hodně věcí, si to najdi zpětně co jsem tu psal, za mě je to uzavřený jeho odchodem. Dál se k tomu vracet nebudu.
On se podle mě stejně vrátí.

2 Likes

Takze mlatis slamu

Pekny den, pre mna si aj ty uzavrety

Pěkný den.  

2 Likes

… zkušenému trollovi prakticky není šance se ubránit. Tam je jediná šance a to registraci přes doklad, což sebou nese jiné podstatné nevýhody, třeba ty by jsi podle mě doklad kvůli registraci nebyl ochoten poskytnout.

2 Likes

To by nebylo dne, aby si neobhajoval chování, že si tu někdo vytváří další účty, aby tu napadal ostatní uživatele. Ale tak je to tvoje vizitka co jsi za charakter

2 Likes

Se Seznamem si opravdu netykám.

Ale tak abychom tu udrželi nějakou linku - tohle je z Písku. Mají tam krásný muzeum a docela zvláštní mraky. :face_in_clouds:

5 Likes

Písek patří k nejkrásnějším českým městům. :+1:
Já sice na žádném výletě nebyl, ale aspoň jsem si si zašel v tropickém večeru na lehkou večeři. Výběr byl docela tématický. :grin:

1 Like

Takže Babiš nebo Okamura, jo? :upside_down_face::grinning: Bych asi šel jinam na večeři. :grinning:

2 Likes

Ale houby. Já zprávy nesleduji od vzniku války na Ukrajině, takže jsem informacemi zcela mimo mísu. Jen jsem chtěl trochu pozlobit.
Přece si nebudu kazit príma večer.

3 Likes

Teď to neber jako naražku nebo něco, ale tomuhle se prej říká bolševická topinka. :grinning:

Jinak společnost fajne. :grinning:

2 Likes

Ferdo… tohle není Janička… ty draku. :slight_smile:

2 Likes

Písek je krásný město, byl jsem tam celkově 3x a vždy na základce skrz různé školské festivaly. Zrovna na tom mostě a u těch písečných soch jsem strávil dost času :grinning:

2 Likes

Pro mě je obsah a chuť důležitější než název.
Prostředí je taky hodně důležité a o společnosti u stolu ani nemluvě. :blush:

2 Likes