Tipy na tripy a dovolené

Mam rozne talenty

1 Like

No jo, Puff jako správnej levičák tam má top výběr :smile:

Ještě si mohl dát video, kde se Okamury ptali, jestli by zrušil peníze pro neziskovky a řval, že ano. Ale, když se zeptali, že by to znamenalo stopku i pro jeho think tank, tak začal žvatlat, že je to něco jinýho.

Kopeš zbytečně. Fialka stejně půjde do kytek.

Jak kopu? Však Okamura je chodící bizár. Stačí jeho proslov ve sněmovně, když mluvil k Rakušanovi; dám Vám otázky, kde odpovíte ano/ne, abyste se nevymlouval, takže, proč jste ještě nevyhodil Vašeho poslance?
A tomu ty tleskáš Ferdo, náckům z Temu :smile:

Dneska jsem tady naposledy, páč mě to tady už nebaví, důvody nebudu rozebírat, prostě sem nepatřím.

Tak jenom pár věcí aby po mě zůstal čistý stůl:

• ne, nejsem Jiří Pešta, je to můj kamarád,
    parťák do hor, na kolo a hlavně bývalý
    klíčový zaměstnanec.

• sázka s Puffem a Ferdou ohledně
    motorů RBR: pokud prohraju,
    samozřejmě svým závazkům dostojím,
    pokud vyhraju, výhry se vzdávám-Ferda
    má na mě kontakt, tak dejte vědět kam
    případnou výhru poslat.

• hádanku ohledně kruhového diagramu
    vysvětlím v příslušném vláknu během
    chvíle, i když to stejně nikoho nezajímá
    a nikdo to nepochopí…

Toto je zároveň i můj poslední egoisticky arogantní sarkasmus :love_you_gesture:.

A neodpovídejte prosím, nebudu mít možnost reagovat.

5 Likes

Drz sa Triper, mam ta rad

3 Likes

Tak tohle je velká škoda, fórum bude o hodně chudší. Nicméně chápu. @Triper, pokud by sis to přece jenom přečetl, přeju Ti hodně zajímavých výzev a měj se krásně! A někdy si na nás vzpomeň :slight_smile: .

4 Likes

Zrovna jsem na tebe při práci dneska myslel. (nic sexuálního). Stejně vím, že se vrátíš, ale kdyby ne, tak ať se ti daří. Měj se brácho. :+1:

3 Likes

Díky, byl jsi opravdovým přínosem, víc takových :+1:

3 Likes

“Dík”, chybět nebudeš. :+1:

1 Like

To je velká škoda, budeš nám tu chybět, drž se :handshake:

3 Likes

Doufám, že je to pouze momentální pohnutka, kterou si časem rozmyslíš, proto se s Tebou loučit nebudu.
Jsi pro tuhle stránku velkým oživením a věřím, že i Tobě tahle stránka i zdejší osazenstvo alespoň z větší části příjemně okořenilo život.
Zatím od nás trochu porelaxuj a těším se na brzský návrat.

2 Likes

Jirka se vrátí až začne koukat na F1 a pochopí jak funguje. Teď sem nepatří, jak napsal.

Já myslím, že tady patří každý koho spojuje láska k F1. A když někdo někomu nesedí, tak by se měl vybouřit, ale neprotahovat to dál do nekonečných sporů. To je už špatně pro všechny.

4 Likes

Souhlasím, například založit si další učet ze kterýho tě bude neustále napadat. To je hodně nízké a špatně.

Ehm, tady ale chodi hlavne indiani a ti se nedaji tahat za nos natoz nejaky hry na city :dragon_face:

Máš pravdu, ale asi děláš zbytečnou práci :woman_shrugging:. Víc k tomu nemám.

1 Like

Už se vybouřil, stačilo :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes