Tipy na tripy a dovolené

To proto, že jsme s ní taky chvíli jezdili a není to zase tak dlouho. A máme na ni dobré vzpomínky, hodně praktické a pohodlné auto.

Je to sedmimístné, ale sedačky jsou venku. Na tyhle dlouhé cesty je to fajn vozítko. Momentálně pádíme i stovkou.

1 Like

Tak držím palce, ať vám to tempo nějakou chvíli vydrží. Na téhle cestě nic moc, ale vzhledem k okolnostem se nedá čekat nic moc lepšího. Kdy odhadujete příjezd?

Odhaduji, že někdy nad ránem. Snad.

1 Like

Jsem doma a deratizovaný. Teď si musím trochu zdřímnout.

1 Like

Zkus se vzbudit až zase pojedete na loď, tady se nic zajímavého neděje :smile: !

2 Likes

Tohle bys zařídit dokázala?
Slušně bych připlatil. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Vhodně jsi mě namotivoval, zkusím nastudovat, jak navodit stav hibernace :smile: .

2 Likes

Přeji mnoho úspěchů a zdaru. :+1: :+1: :+1:
Sleduješ kočičandy?

Jj. Vypadalo to na demolition derby, ale už se holky rozjezdily a jde jim to pěkně.

1 Like

Hezky trať po oschnutí zrychlovala. Spíše záviselo na načasování, než na umění.

No jo, to je stejné jako u chlapů a taky to k tomu patří. Ještě se kouknu na třetí trénink a mizím, musíte kvaldu ohlídat i za mě!

Jestli znovu neusnu, tak budu za Tebe nejen sledovat, ale i fandit. :slightly_smiling_face:

1 Like

Víš že nám hoří Brdy…
Jdeš hasit?

Nevím, co se děje? Asi bych spíš překážela, jen doufám, že se to podaří rychle zvládnout.

1 Like

Vůbec netuším. Podle nějaké předpovědi mělo pršet a být bouřky. Já měl radost, že jsem letos v Jugo žádný požár neviděl a doma tohle. Držím hasičům palce ať požár uhasí co nejrychleji. Doufám, že tam nemáte tak vyprahlou zem jako tady.

Spíš už asi hořelo…
Na Praze, potom lokálně i jinde.
Pár dní se tam hlídkovalo, všude hasiči.
Včera zapršelo, tak je to snad pod kontrolou.

2 Likes

Byli jsme teď rozlítaní a chalupa i domácí výlety šly dost stranou, ale ani jsem nezaznamenala žádnou zprávu. Tak snad to bude už v pořádku, víc k tomu ani není co říct. Ale co jsem si všimla, tak je pořád v lesích větší sucho než by mělo být, to je průšvih.

1 Like
1 Like

Dík. Uvidíme, jestli se ještě dozvíme nějaké podrobnosti, většina takových požárů pokud vím vzniká lidským zaviněním. Slovy klasika “když se je vůl…”.