To proto, že jsme s ní taky chvíli jezdili a není to zase tak dlouho. A máme na ni dobré vzpomínky, hodně praktické a pohodlné auto.
Je to sedmimístné, ale sedačky jsou venku. Na tyhle dlouhé cesty je to fajn vozítko. Momentálně pádíme i stovkou.
Tak držím palce, ať vám to tempo nějakou chvíli vydrží. Na téhle cestě nic moc, ale vzhledem k okolnostem se nedá čekat nic moc lepšího. Kdy odhadujete příjezd?
Odhaduji, že někdy nad ránem. Snad.
Jsem doma a deratizovaný. Teď si musím trochu zdřímnout.
Zkus se vzbudit až zase pojedete na loď, tady se nic zajímavého neděje !
Tohle bys zařídit dokázala?
Slušně bych připlatil.
Vhodně jsi mě namotivoval, zkusím nastudovat, jak navodit stav hibernace .
Přeji mnoho úspěchů a zdaru.
Sleduješ kočičandy?
Jj. Vypadalo to na demolition derby, ale už se holky rozjezdily a jde jim to pěkně.
Hezky trať po oschnutí zrychlovala. Spíše záviselo na načasování, než na umění.
No jo, to je stejné jako u chlapů a taky to k tomu patří. Ještě se kouknu na třetí trénink a mizím, musíte kvaldu ohlídat i za mě!
Jestli znovu neusnu, tak budu za Tebe nejen sledovat, ale i fandit.
Víš že nám hoří Brdy…
Jdeš hasit?
Nevím, co se děje? Asi bych spíš překážela, jen doufám, že se to podaří rychle zvládnout.
Vůbec netuším. Podle nějaké předpovědi mělo pršet a být bouřky. Já měl radost, že jsem letos v Jugo žádný požár neviděl a doma tohle. Držím hasičům palce ať požár uhasí co nejrychleji. Doufám, že tam nemáte tak vyprahlou zem jako tady.
Spíš už asi hořelo…
Na Praze, potom lokálně i jinde.
Pár dní se tam hlídkovalo, všude hasiči.
Včera zapršelo, tak je to snad pod kontrolou.
Byli jsme teď rozlítaní a chalupa i domácí výlety šly dost stranou, ale ani jsem nezaznamenala žádnou zprávu. Tak snad to bude už v pořádku, víc k tomu ani není co říct. Ale co jsem si všimla, tak je pořád v lesích větší sucho než by mělo být, to je průšvih.
Dík. Uvidíme, jestli se ještě dozvíme nějaké podrobnosti, většina takových požárů pokud vím vzniká lidským zaviněním. Slovy klasika “když se je vůl…”.