Dnes krásná plavba. Škoda, že nejdou vkládat videa.
Teď když jsem už všechny ajťáky utopil, tak to bude trvat roky, než se to naučím. 
A tos mě zval taky… Ajťák sice nejsem, ale i tak dobře že jsem nejela
!
Jdi na tu stranku, dej upload, vybereš video z galerie svého mobilu, pak proběhne “upload” a “processing” a až to skončí zmáčkni copy link
a sem to jen zkopíruješ - vložíš. Myslím vložíš přimo kde píšeš zprávu a odešleš.
Easy.
Když já na moři při takových vlnkách prožívám podobné pocity jako při orgasmu. Naštěstí nikomu z osádky nedělaly problém, tak jsme si vlnek užívali všichni.
Bohužel nám už kvůli silnému větru a přicházejícímu dešti dovolená skončila. Už jsme zakotvení a zítra po očistě a kontrole lodi pelášíme domů na F1.
Díky za tip. Doma na kvalitním tetrisu zkouknu a třeba to zvládnu i bez ajťáků. Dnes už jsem po sedmi hodinách u kormidla docela utahaný.
Tak to je škoda, že už musíte skončit. U nás to momentálně taky vypadá, že se budou čerti ženit, ale doma u počítače to tolik nevadí… Pojedete později ještě lodičku zazimovat?
Není čeho litovat. Všeho jsme si užili nadbytek, takže Neptunovi musíme pouze poděkovat, že k nám byl tak štědrý.
Asi tady pojedu někdy koncem září, nebo v říjnu loď zazimovat, takže se na další plavbu těším už teď a to je dar, štěstí, možnost, která se jen tak někomu nenaskytne.
Budiž Ti přáno, ber to tak, že sis to asi zasloužil
.
Měl jsem kolem sebe dobré lidi bez kterých by nebyla křásná ani tahleta nádhera a třeba bych pak trávil čas po krčmách.
Mohl ses chytit špatné party, si to představ …
.
Stačilo, že jsem 40 roků kouřil. Za ty prachy jsem dnes nohl mít obeplutou planetu.
Díky za tip na ten streamable.
Občas sa to môže hodiť.
Už jsme za Velebitem. Šchčije a chčije. K tomu jsme kvůli havárie v zácpě.
Ale stejně to byl fajný a šumný výlet.
Aspoň nemusíte litovat, když stejně leje… Tak hlavně piánko, asi to s končícími prázdninami bude trochu větší dobrodružství než jindy. Určitě dost lidí dostalo dobrý nápad jet radši v pátek.
Teď jsme se trochu pohli, ale i tak si připadám trochu jako za období celnic. Pojedeme přec Maďarsko, tak se aspoň vyhneme Vídni.
Hlavně když se jede, třeba pomalu. To se dá snést. Čím to jedete, to je Alhambra? Usuzuju teda podle fotky z balení, tahle by mi moc neřekla…
Máš bystré očo. Je to Alhambra. Jede nás pět,tak by jsme se v normálním autě hodně mačkali.