Tipy na tripy a dovolené

Dnes krásná plavba. Škoda, že nejdou vkládat videa.

5 Likes

Jdou vkládat. Nahraj to na streamable streamable.com a zkopíruj link sem. :v:

3 Likes

Teď když jsem už všechny ajťáky utopil, tak to bude trvat roky, než se to naučím. :grin:

1 Like

A tos mě zval taky… Ajťák sice nejsem, ale i tak dobře že jsem nejela :smile: !

1 Like

@Ferda

Jdi na tu stranku, dej upload, vybereš video z galerie svého mobilu, pak proběhne “upload” a “processing” a až to skončí zmáčkni copy link

a sem to jen zkopíruješ - vložíš. Myslím vložíš přimo kde píšeš zprávu a odešleš.

Easy.

3 Likes

Když já na moři při takových vlnkách prožívám podobné pocity jako při orgasmu. Naštěstí nikomu z osádky nedělaly problém, tak jsme si vlnek užívali všichni.
Bohužel nám už kvůli silnému větru a přicházejícímu dešti dovolená skončila. Už jsme zakotvení a zítra po očistě a kontrole lodi pelášíme domů na F1.

Díky za tip. Doma na kvalitním tetrisu zkouknu a třeba to zvládnu i bez ajťáků. Dnes už jsem po sedmi hodinách u kormidla docela utahaný.

2 Likes

Tak to je škoda, že už musíte skončit. U nás to momentálně taky vypadá, že se budou čerti ženit, ale doma u počítače to tolik nevadí… Pojedete později ještě lodičku zazimovat?

1 Like

Není čeho litovat. Všeho jsme si užili nadbytek, takže Neptunovi musíme pouze poděkovat, že k nám byl tak štědrý.
Asi tady pojedu někdy koncem září, nebo v říjnu loď zazimovat, takže se na další plavbu těším už teď a to je dar, štěstí, možnost, která se jen tak někomu nenaskytne.

1 Like

Budiž Ti přáno, ber to tak, že sis to asi zasloužil :slight_smile: .

1 Like

Měl jsem kolem sebe dobré lidi bez kterých by nebyla křásná ani tahleta nádhera a třeba bych pak trávil čas po krčmách.

1 Like

Mohl ses chytit špatné party, si to představ … :smile: .

2 Likes

Stačilo, že jsem 40 roků kouřil. Za ty prachy jsem dnes nohl mít obeplutou planetu.:unamused:

2 Likes

Díky za tip na ten streamable. :+1: Občas sa to môže hodiť.

1 Like

Už jsme za Velebitem. Šchčije a chčije. K tomu jsme kvůli havárie v zácpě.
Ale stejně to byl fajný a šumný výlet.

Aspoň nemusíte litovat, když stejně leje… Tak hlavně piánko, asi to s končícími prázdninami bude trochu větší dobrodružství než jindy. Určitě dost lidí dostalo dobrý nápad jet radši v pátek.

1 Like

Teď jsme se trochu pohli, ale i tak si připadám trochu jako za období celnic. Pojedeme přec Maďarsko, tak se aspoň vyhneme Vídni.

1 Like

Jednu kalamitu už odstranili, ale stejně nás prý čeká 115 km v koloně.

Hlavně když se jede, třeba pomalu. To se dá snést. Čím to jedete, to je Alhambra? Usuzuju teda podle fotky z balení, tahle by mi moc neřekla…

Máš bystré očo. Je to Alhambra. Jede nás pět,tak by jsme se v normálním autě hodně mačkali.