Nevidím důvod proč by mělo na věku záležet? Možná jenom v tom, že tahle lodička je stavěná ve stodole před třiceti léty a už nesplňuje dnešní standardní požadavky. Bidet, pisuár i sprcha je v moři a teplá voda taky pouze v moři, nebo v konvici. V podstatě se jedná o stanování na moři a to už dnes jen tak každému nestačí. Týden ba jachtě téhle kategorie vyjde cca na desítku včetně nákladů na stravu, dopravu a provozní
náklady lodě . Každý týden navíc se prodraží cca o šest tisíc Kč.
No myslím si, že je to asi pořád lepší než stan. 10k je v pohodě na tyden.
Je fajn vidět, jak si do toho zapálený.
Tak abych to shrnul, vodu nepustili, takže jsem musel přetrpět jinou vodáckou aktivitu asi dva kilometry po proudu v Divoké soutěsce.
Asi si dokážeš představit jaký to byl nápor na můj nervový systém.
Bral jsem to jako kurs sebeovládání .
Lososů se vrátí každý rok cca 6 ks, nasazují je už 30 let. Mají to těžký.
tomuhle se říká Golden Hours.
Koukám se už z Prahy plná závisti, ale přemůžu se a uznám, že se máte prímově!
A to není všechno. Vem si, že na vlnách se cítím jako u maminky v bříšku. V ložnici mam osvětlení, které si nedokáže koupit ani ten nejbohatší člověk na světě. A ten klid v duši je taky k nezaplacení.
Tady ani s holou pjdelí nepotřebuji psychologa jako Lando a mnoho dalších jezdců v F1.
Jo Landovi by možná tahle vyjížďka na lodi jen prospěla.
Ale to je krásné, na takové lodičce jsem se vezla s rodiči asi před 50 lety ! Doufám, že to aspoň není ta samá… Tak sis užil Českého Švýcarska, a kam se vypravíte příště? Do zoo, nebo na matějskou
?
No, zase trochu vážně - škoda, že vám to nevyšlo podle plánu, ale pěkné to tam je a oblast určitě stojí za návštěvu. Holt plná sezóna .
Je to stejná svoboda jakou si sama ordinuješ, jen s tím rozdílem, že Ty ráda dýcháš vzduch horský a já mořský. T y samozřejmě nejsi ten správný příklad, protože na moři by ses určitě neztratila a sama máš kus Neptunovové krrve v sobě.
Já se ztratím naprosto všude, to si mě s někým pleteš . Ale moře mám taky ráda, i když už dost dlouho z břehu (nepočítám nějaký ten trajekt samozřejmě). Svobodu má člověk v sobě, stačí si to jenom uvědomit. Nakonec sám vidíš, že k tomu, aby sis ji užil, nejsou potřeba milióny…
Velice krásně a výstižně jsi napsala, že svobodu má člověk v sobě. Je pouze na rozhodnutí každého jedince pro jakou svobodu se svobodně rozhodne.
Momentálně jsem se rozhodl, že místo nebes princezny na hrášku dám přednost pohledu na hvězdy a možná i Muskovým satelitům.
Reálný p
ohled z pod peřiny.
Samozřejmě můžu spát na palandě, ale v létě se na čerstvém vzduchu cítím mnohem lépe.
Krásné, kde to jste?
Doufám, že jste zahoukali !
Dali jsme si kapitánský rum a houkat budeme později.
Hezká. Tam budeš taky spát nahý na palubě ?