Bouračka před Svetim Rokem. Od té doby, co jsme jednou nadávali v koloně a na konci pak viděli auto ve svodidlech, chlapa pod plachtou a otřesenou asi spolujezdkyni kouřit vedle něj, tak jsme si netrpělivost a nadávání zakázali…
Však nám nic neuteče.
Je hodně smutné takové situace vidět. Bohužel se stávají a každý si pak uvědomí, že lámat hůl přes koleno přináší hodně těžké následky.
Proto ještě jednou přeji bezpečnou jízdu.
Strašný… Co Ti to udělali !
Myslím to prostředí plné kolektivního nadšení. No a vy nejedete, to je jednoduché . Šťastnou cestu!
Přítelkyně chtěla jeden den zkusit dělat to, co prý dělají normální lidé…
To je výsledek.
Tady jsme teď, je to vážně utrpení
To ho jako nevezmete sebou? I barevně pasuje…
Ale tak… Jak správně říkáš, zážitek musí být hlavně intenzívní. To byl, ne? Nebo tam bylo ještě málo lidí ?
Tohle je prosím co za křišťálově čistý tok?
To je snad přímo Labe? Ale chudák… Nemůžu říct, že by mě ten pohled zrovna uchvátil, ale možná je chyba na mém přijímači .
Ten druhý obrázek je o poznání lepší.
Ano, správně, je to křišťálově čisté Labe v Drážďanech .
Byl to hodně těžký den, ale obstál jsem.
Prý se čekalo, že to nevydržím .
Seš dobrej, v takových chvílích se lámou charaktery ! No a co kajaky, vypadá to aspoň zítra nadějně?
Jedeme tam, uvidíme ráno, jestli pustí vodu.
Největší zátěž jsou zase pivka. Nemůžu říct, že bych byl překvapen…
Kde je Punťa? Snad jste ho nenechali doma, nelidové ?
Pitný režim se musí dodržovat. Jestli máš chuť, tak se stav, zatím ještě stále máme přebytky.
Punťa nedostal volno v práci. Vykořisťovatel ho neuvolnil ze strážní služby.
Máme zamračeno a necelých 30 stupňů. Pofoukává, tak za chvíli vyplujeme.
No jako z Prahy do Chorvatska to mám malinko z ruky. Musíš příště říct předem , docela bych se na lodičce projel, ngl. Musí to být velký chill. Akorát bych věkově moc nezapadal.