Tipy na tripy a dovolené

Bouračka před Svetim Rokem. Od té doby, co jsme jednou nadávali v koloně a na konci pak viděli auto ve svodidlech, chlapa pod plachtou a otřesenou asi spolujezdkyni kouřit vedle něj, tak jsme si netrpělivost a nadávání zakázali…
Však nám nic neuteče.

1 Like

Je hodně smutné takové situace vidět. Bohužel se stávají a každý si pak uvědomí, že lámat hůl přes koleno přináší hodně těžké následky.
Proto ještě jednou přeji bezpečnou jízdu.

1 Like

Ještě poslední pravé turistické peklo

3 Likes

Strašný… Co Ti to udělali :sob:!

Myslíš ty vlasy?

Punťa nás nechce pustit.

3 Likes

Myslím to prostředí plné kolektivního nadšení. No a vy nejedete, to je jednoduché :smile: . Šťastnou cestu!

1 Like

Přítelkyně chtěla jeden den zkusit dělat to, co prý dělají normální lidé…
To je výsledek.

Tady jsme teď, je to vážně utrpení :roll_eyes:

2 Likes

To ho jako nevezmete sebou? :scream: I barevně pasuje… :face_holding_back_tears:

1 Like

Ale tak… Jak správně říkáš, zážitek musí být hlavně intenzívní. To byl, ne? Nebo tam bylo ještě málo lidí :smile: ?
Tohle je prosím co za křišťálově čistý tok?

1 Like

To přece musíte s Ferdou jako mořeplavci poznat…:smiley:

Napovim

2 Likes

To je snad přímo Labe? Ale chudák… Nemůžu říct, že by mě ten pohled zrovna uchvátil, ale možná je chyba na mém přijímači :smile: .
Ten druhý obrázek je o poznání lepší.

1 Like

Ano, správně, je to křišťálově čisté Labe v Drážďanech :+1:.

Byl to hodně těžký den, ale obstál jsem.
Prý se čekalo, že to nevydržím :muscle:.

Seš dobrej, v takových chvílích se lámou charaktery :smile: ! No a co kajaky, vypadá to aspoň zítra nadějně?

1 Like

Jedeme tam, uvidíme ráno, jestli pustí vodu.

1 Like

Připraveno k nalodění.

4 Likes

Největší zátěž jsou zase pivka. Nemůžu říct, že bych byl překvapen…:sweat_smile:

2 Likes

Kde je Punťa? Snad jste ho nenechali doma, nelidové :smile: ?

1 Like

Pitný režim se musí dodržovat. Jestli máš chuť, tak se stav, zatím ještě stále máme přebytky.:beer:

1 Like

Punťa nedostal volno v práci. Vykořisťovatel ho neuvolnil ze strážní služby.
Máme zamračeno a necelých 30 stupňů. Pofoukává, tak za chvíli vyplujeme.

1 Like

No jako z Prahy do Chorvatska to mám malinko z ruky. Musíš příště říct předem :sweat_smile:, docela bych se na lodičce projel, ngl. Musí to být velký chill. Akorát bych věkově moc nezapadal. :sweat_smile:

2 Likes