Je hodně měkký a nesmí se tam používat magnesium.
O magnesiu vím, ale myslím, že pouze kvůli estetickému hledisku. Jiný vliv asi mít nebude.
Měli jsme před nějakým tím rokem v oblasti teambuilding kousek od Děčínského Sněžníku, to je taky tam někde, ne? Na skály jsme se koukali z hotelu v Ostrově/Tisé a pak jsme si vyšlápli nahoru.
Měli jsme to ovšem proti Tobě o hodně jednodušší .
Jasně, špiní to skály.
Jo, skoro bych zapomněla - parádní obrázky .
Dík, zitra Ti vyfotím lososa, možná
Bydlíme v Janově a hospody tady zavírají v 18 h…
Totální konec civilizovaného světa
Poseidon je pěkný neřád! Pomocí deště dnes vyhnal změkčilce z pláže a pro nás statečné připravil pak luxusní koupání, aby se nám co nejvíc stýskalo… Nejlepší voda za dlouhou dobu a svatý klid
Tak snad zase za rok!
Nádhera, žádné vlny a čisté moře.
My dorazíme až v neděli ráno.
Příjemně vlnky na pohoupání nám občas poslala okolo plující lodička, fakt jsme si nemohli stěžovat . Tak si to taky pěkně užijte!
Vy hlavně dojeďte domů bez potíží, ať vám v hlavách zůstanou jen ty nádherné vzpomínky.
Děkuji za reportáže z místa činu.
Já si dovolím přidat pouze jednu skromnost z pinčusu.
Krásná klasika. No a ten losos?
Soutěska byla zavřená, dnes taky, pouštěli málo vody z přehrady.
Tak snad zítra, pak jedeme domů.
Strašná nuda včera, dneska už je se mnou prý k nevydržení…
Mimochodem byl jsem na bráně poprvé a už nikdy…
Je to jak v Disneylandu.
To je škoda, snad se ještě zadaří. Na bránu jde každý, kam jinam. I my jsme tam před lety byli . Ale nahoru se už nesmí, nebo registrovaní horolezci ano?
Uzmula jsi mi všechny větříky a my se budeme muset hodně blunckat na motor. Je vidět, že Tě Perun skutečně na všech výletech doprovází. Příště si musíme plánovat výlety ve stejném termínu, nebo trochu dál od sebe, ať si taky užiju.
Nevím, ani jsem to nezkoušel.
Ty davy mě úplně demotivovaly od jakékoliv kreativity.
Davy jsou na těchhle profláklých místech v neskutečných rozměrech, za chvíli bude snad všude vstup na rezervaci. Těžko říct co s tím, lidi se mají dobře . Držím palce, ať nevezete loďky zbytečně…
Nevezeme, v Hřensku je půjčovna kajaků
Vezu si akorát pádlo.
Ono na vás něco zbylo, neboj Pořád jste na tom líp než my, kteří se blížíme k hradbě hor a nic než kolony na nás nečeká…
Já jsem teprve v očekávání, proto mám ještě stále hlavu plnou ideálů.
Koukám, že silnice jsou docela plné. My vyrážíme až večer a jedeme dolů, tak snad už bude volněji. Zatím ještě nejsme rozhodnutí jestli jedeme přes Rakousko, nebo Maďarsko.
Přeji bezpečnou a klidnou cestu do reálného života.