Tipy na tripy a dovolené

Je hodně měkký a nesmí se tam používat magnesium.

O magnesiu vím, ale myslím, že pouze kvůli estetickému hledisku. Jiný vliv asi mít nebude.

Měli jsme před nějakým tím rokem v oblasti teambuilding kousek od Děčínského Sněžníku, to je taky tam někde, ne? :smile: Na skály jsme se koukali z hotelu v Ostrově/Tisé a pak jsme si vyšlápli nahoru.

Měli jsme to ovšem proti Tobě o hodně jednodušší :smile: .

3 Likes

Jasně, špiní to skály.

Jo, skoro bych zapomněla - parádní obrázky :+1:.

1 Like

Dík, zitra Ti vyfotím lososa, možná :love_you_gesture:

Bydlíme v Janově a hospody tady zavírají v 18 h…

Totální konec civilizovaného světa :roll_eyes:

2 Likes

Poseidon je pěkný neřád! Pomocí deště dnes vyhnal změkčilce z pláže a pro nás statečné připravil pak luxusní koupání, aby se nám co nejvíc stýskalo… Nejlepší voda za dlouhou dobu a svatý klid :slight_smile:

Tak snad zase za rok!

4 Likes

Nádhera, žádné vlny a čisté moře. :+1:
My dorazíme až v neděli ráno.

Příjemně vlnky na pohoupání nám občas poslala okolo plující lodička, fakt jsme si nemohli stěžovat :slightly_smiling_face: . Tak si to taky pěkně užijte!

1 Like

Vy hlavně dojeďte domů bez potíží, ať vám v hlavách zůstanou jen ty nádherné vzpomínky.
Děkuji za reportáže z místa činu.
Já si dovolím přidat pouze jednu skromnost z pinčusu.

2 Likes

4 Likes

Krásná klasika. No a ten losos?

Soutěska byla zavřená, dnes taky, pouštěli málo vody z přehrady.
Tak snad zítra, pak jedeme domů.

Strašná nuda včera, dneska už je se mnou prý k nevydržení…

Mimochodem byl jsem na bráně poprvé a už nikdy…
Je to jak v Disneylandu.

2 Likes

To je škoda, snad se ještě zadaří. Na bránu jde každý, kam jinam. I my jsme tam před lety byli :smile: . Ale nahoru se už nesmí, nebo registrovaní horolezci ano?

2 Likes

Uzmula jsi mi všechny větříky a my se budeme muset hodně blunckat na motor. Je vidět, že Tě Perun skutečně na všech výletech doprovází. :smile: Příště si musíme plánovat výlety ve stejném termínu, nebo trochu dál od sebe, ať si taky užiju. :grin:

image

1 Like

Nevím, ani jsem to nezkoušel.
Ty davy mě úplně demotivovaly od jakékoliv kreativity.

Davy jsou na těchhle profláklých místech v neskutečných rozměrech, za chvíli bude snad všude vstup na rezervaci. Těžko říct co s tím, lidi se mají dobře :woman_shrugging:. Držím palce, ať nevezete loďky zbytečně…

Nevezeme, v Hřensku je půjčovna kajaků :grinning:
Vezu si akorát pádlo.

1 Like

Ono na vás něco zbylo, neboj :slightly_smiling_face: Pořád jste na tom líp než my, kteří se blížíme k hradbě hor a nic než kolony na nás nečeká…

3 Likes

Já jsem teprve v očekávání, proto mám ještě stále hlavu plnou ideálů.
Koukám, že silnice jsou docela plné. My vyrážíme až večer a jedeme dolů, tak snad už bude volněji. Zatím ještě nejsme rozhodnutí jestli jedeme přes Rakousko, nebo Maďarsko.
Přeji bezpečnou a klidnou cestu do reálného života.

1 Like