Mam v hlave iba to, ano
Tolko potencialu …
Je Punťa aspoň dostatečně přítulný?
Hezká turistika. Evidentně moc plážový typ nejsi. Sice je to dřina, ale zase vidíš neskonale více krásy než na jedné pláži.
To máš tak, my jsme jako ten Cimrmanův hospodský, který chtěl mít hospodu, ale neměl rád lidi . Jezdíme sem hrozně rádi, ale ležet na pláži nás vůbec nebaví a je prima, že to takhle máme oba. Takže si zajdeme zaplavat a zdržíme se tak dvě hodinky, pak jdeme třeba do města a na dobrý oběd, a odpoledne to zopakujeme. No a další den si vůbec uděláme výlet někam jinam, a takhle nějak nám to funguje… Nejsme zase žádní velcí turisti a bůhvíjaký výkon to dnes taky nebyl, spíš se snažíme hýbat a udržovat nějakou základní kondici. Protože jak se člověk v určitém věku přestane hýbat, je s ním ámen!
Pěkný fotky, ten kaňon je krásný .
Fandím vám.
Taky se snažím trochu hýbat, ale je to těžký, bolí po tom tělo a navíc venku není bezpečno.
Včera jsem to zkusil a poštípali mě komáři…
Dík . Ale těm komárům jsi musel něco udělat, oni by nezaútočili bez příčiny… Aspoň tak to mírně zmatení milovníci zvířat vždycky říkají, a komár je taky zvíře
.
Děláte to moc dobře. Ideální je ochutnat z každého kousek a nasát do sebe co nejvíce něčeho nového a krásného. Vždyť i ten Punťa se každý den nevidí.
Když jsem se vydal v Jugošce do skal poprvé mimo stezky nad Makarskou, tak jsme vylezli docela vysoko. Někteří to vzdali o něco dříve, ale později jsme si všimli, že jsou stále na stejném místě a nechtělo se jim dolů. Přesněji řečeno dolů se jim chtělo, ale měli strach z kamenů slézat. Tak jsme se musel vzdát pokoření Makarského pohoří a v rámci zachránění mladých turistických jsme se vrátili a společným úsilím jsme se společným úsilím dostali zpátky do civilizace o pár stovek metrů níže.
Ale bylo to fajn poučení, že po skalách se nahoru leze mnohem lépe, než slézá.
Jaké plány máte na zítřek, když se blíží bouřky?
Komáři jsou hrozní zákeřáci. Ti hajzli co letí třeba z Německa, tak sotva přetnou naší hranici, tak okamžitě volají na Ruzyň, aby jim radaristi nahlásili přesný kurz na mě do OV.
Ještě uvidíme, dám vědět. Snad se nám podaří se bouřkám vyhnout.
Moc držím palce, ale zdá se, že bouřka postupuje celým Jadranem.
Jak to tam vypadá? Snad jste všichni v pořádku a v dobré náladě.
Před chvílí jsme dorazili. Vzhledem k avizovanému počasí jsme zvolili skromný výlet do městečka Slunj, kde řeka Korana tvoří malé vodopády a tůňky, které v kombinaci s dnešní mlhovinou nabízely krásnou romantiku. K tomu všechno na malém prostoru, procházka jako pro paní radovou . Překvapivě přestalo pršet když jsme vystupovali z auta, ale užili jsme si na zpáteční cestě - stěrače nestíhaly, slabší povahy to odstavovaly na krajnici. Nicméně celkově jsme dorazili až překvapivě spokojení, taky to stojí za vidění.
Nádherné obrázky. Kdyby se víc zešeřilo, tak by se tam mohla natáčet pohádka Panna a netvor.
Jsem rád, že Vám počasí neudělalo zásadní problémy.
Když jsem si přečetl slovo “mlhovina”, vyvolalo to ve mě pocit, že jsi ve vesmíru…
Jinak samozřejmě krásná místa i fotky .
My dneska projížděli Ústím nad Labem a Děčínem a to ve mě zase vyvolalo vzpomínky na “Majora Zemana”.
Od té doby jakoby se tam nic nezměnilo, fakt hrozný kraj a přitom tak hezká příroda…
Na tak nádherné skály by mělo být zakázané lézt, aby se neošoupaly.
Ať si lozí hezky po panelácích, těch škoda nebude.
Kde to jsi, nejsou to Tiské stěny?
Taky tam smějí jen řádně registrovaní horolezci…
Smutné je, že to může být skoro kdokoliv, já jsem toho příkladem
Ano prosím, jsou…
Samozřejme, ale pískovec je v mých očích docela choulostivá hornina.