Tipy na tripy a dovolené

Máš mě dokonale přečteného, přesně takhle to dělám :+1:.

1 Like

5 Likes

Slyšel jsem, že KTM je zachráněná.

Snad ano…

3 Likes

Prý už někdo KTM koupil a má s ní velké plány. Zdá se že teď už všechno funguje jak má. Alespoň v Brně se mi zdálo, že KTM hraje Prim.

KTM, along with its parent company PIERER Mobility AG, is primarily owned by Indian manufacturer Bajaj Auto and Pierer Mobility AG itself. Bajaj Auto has been a significant stakeholder and recently acquired a controlling stake in KTM, solidifying its majority ownership through a debt funding package and share acquisition of €800 million.

1 Like

Ahoj, kde to seš? Mám radost, že jsi překonal zákeřnou infekci, byly to nervy :smile: !

2 Likes

Princ Bajaja musí jásat,

1 Like

Přežil jsem to, ale bylo to těsně :slightly_smiling_face:

Kalíme na MS.

3 Likes

Užívej, držím palce.

1 Like

To je tady u nás:

https://www.loketmx.com/,

nebo jsem našla úplně jinou kategorii :smile: ?

2 Likes

Ano v Lokti u nás.

2 Likes

Komu?
:smile:
1515151515

Vůbec jsem nezaznamenala podnik MS u nás. Buď nedávám pozor, nebo opravdu promo na houby, což je škoda.

1 Like

Přece Tobě aby si užil všech radovánek, které k takovému závodu patří. Hlavně skvělé zážitky.

1 Like

Dík patnáctkrát

2 Likes

Hlásím, že v Lokti nad Ohří je dráž, než v Monaku :love_you_gesture:

3 Likes

Však tam jezdíš abys ušetřil, ne :smile: ?

Nepřekvapuje mě to. Podle informací je u nás všechno mnohem dražší, než na Slovensku, Polsku a jak jsem už dříve psal, tak dokonce ani v Le Mans nejsou takoví darmožrouti jako tady.
Píšu pouze o motoristických akcích, aby na mě někdo nevyskočil s tabletami do myčky.

No v podstatě máš pravdu :slightly_smiling_face:

1 Like