Tipy na tripy a dovolené

Nevěřím. Chlubíš.

Ty jsi ale z razoviteho kraje…

Mnozí si často více pamatují to zapíjení, než samotného nebožtíka.

1 Like

Jako tím, že opíjíme hosty v práci černou Bohemkou? :smile:
Ani jsem netušil, že se rozlišují podle barev…

Nejběžnější je modrá. Černá představuje trochu vyšší kvalitu i když ani v tomto případě se nejedná o pravé šáňo, ale uměle sycený nápoj.

Ne, tím trestným činem podle § 359 trestního zákoníku, protože krtek je taky lidská bytost :slight_smile: . Čím napájíte klienty neřeším, i když to barevné označení mě taky zaskočilo. Ale už jsem si teď přečetla, že je to něco vzácnějšího, tak jsem zase o něco chytřejší… Pak že tady jenom ztrácíme čas!

2 Likes

Už jsem se lekl, že nesmyslně utrácíme :+1:

2 Likes

Žádné zbytečné utrácení to není. Šáňo už samo o sobě patří k vznešeným pitím. Zavedl jsem ho v rodině a od té doby je každá rodinná seance příjemným setkáním bez ranního bolení hlavy.

Pokud teda bereš krtčí duši stejně jako lidskou, budeš asi budhista.
A podle mé teorie tedy hodně bohatá…

Docela totiž dost mých známých, když dosáhli určitého pocitu zabezpečení na generace dopředu, začali inklinovat k buddhismu…

Rád se jim za to směju a testuju, jak dlouho jim ten “zenový klid v duši” vydrží :slightly_smiling_face:.

1 Like

Kdo ví, třeba Tví známí mají pravdu a jednou se převtělíš do krtka. :grin:

Víš, proč mi vyhovuje agnosticismus? Protože aspoň v mém pojetí obsáhne všechno, co může koho napadnout, a nemusím studovat další učení a už vůbec se trápit s nějakými závěry. Jednoduché, praktické a pohodlné :smile: .

3 Likes

Pokud se teda nutně musíme někam zařadit, tak já budu asi Simulacionista…

Ale doteď jsem si teda zakládal na tom, že jsem mimo všechny kategorie, takzvaně neidentifikovatelný - NO ID.

Teď mě napadá jak na to ten zpěvák Noid asi přišel…

1 Like

Hrozně si všechno komplikuješ… Jestli si chceš vytvořit vlastní směr, musíš ho definovat a stát se vykladačem, úplně zbytečná dřina s rizikem úrazu.
Neidentifikovatelný je zajímavá představa, připomíná mi Cimrmanovu teorii externismu - existuje pouze vnější svět s místem uprostřed, kde chybí Jára Cimrman…
Ale musím uznat, že na to, že jsi na umření, jsi opravdu aktivní :smile: .

1 Like

Dobra fetka, ty ani nezkousej soutezit, musis byt diskvalifikovan za doping, od pohledu :eyes:

Jen jsem tady chtěl dneska někoho nového přimět k nějaké smysluplnější konverzaci.

Napřed jsem to zkoušel s oběma týmy Redbullu, novými motory, potom s chudáky konstruktéry, krtečkem, vitamíny…

Chytil se akorát Bob…

Pokud nejde o bulvár bez hlubších znalostí čehokoliv, tak je tady mrtvo.

Kubala ví přesně jaké články sem dávat, nedělá si žádné iluze, je mnohem chytřejší než já :smile:.

2 Likes

Mám rád ty Tvoje milé a věcné postřehy Bobe.
Často nad nimi přemýšlím.

Chlapi kaslete na drogy, bezte se projit do lesa :owl:

Kolik hraješ driverem, Bobe?

Aktualne 200m s hybridem, s original driverem bych dal vic, tak nebo tak spis zalezi jak kdo umi odpal smerovat.

Si tým babám najskôr sľúbil, že im dáš peniaze aj navyše a na konci si vždy odišiel bez platenia. :upside_down_face:
Možno preto máš ten neklid v duši. :slightly_smiling_face:

1 Like