Náchodské jsem asi ještě nikdy nepil. Vlastně jsem většinu českých piv neochutnal a přitom jich máme tak moc dobrých.
Pěkný, seš tam ještě pořád? Kolik piv už jsi stihl vypít?
Přesně 0. Nepiju alkohol. 
To je určitě chvályhodné, ale pak mě překvapuje výběr akce. Nejsi tam trochu jako prodaný mezi děti, které přišly kvůli skákacímu hradu
?
Dva dny nepřetržité práce skoro bez spánku.
Zítra ráno jedu tam, odkud jsem ve čtvrtek přijel, jen kousek vedle.
Bikepark Kronplatz, dozvěděl jsem se to dneska u oběda.
Potom 10 dní pracovně v hotelu, kde máš strach vyčistit si zuby vodou z vodovodu a jediné bezpečné jídlo je ovoce ve slupce.
Je to strašná dřina, takový život.
Keby Puff bol a dal video z koncertu Linkin Park v Hradci Králové, tak by som to plne chápal a trochu by som mu aj závidel, ale táto akcia vyzerá byť skôr za trest. 
Nelituj se, kdybys nechtěl, tak nemusíš
. Pošleš fotky ze zlatého dolu? Ty byly výstavní…
Pošlu fotky z Dolomit, to za to stojí.
Na ostatních by byly tak akorát kobylky .
Život musí být hlavně pestrý. Nuda je žít stejným životem beze změn. Samozřejmě né všechno je je ten pravý šálek kávy, ale když si rocker může s chutí poslechnout cimbálovku, nebo hráč na cimbál dokáže vyklepat Purply Child in Time, tak proč ohrnovat nos nad hudbou od Ivana.
Ak by v budúcnosti mali v pláne natočiť ďalší remake filmu Point Break (Bod Zlomu), tak im učite pošli svoj životopis a zážitky ako autentický podklad pre scenár. S krosovými motorkami, životom na pláži so surfermi, lezením po skalách, nočnými párty a všadeprítomným adrenalínom by režisér určite neváhal. 
Ten film mám rád
.
Po tom zážitku se surfaři v Mexiku jsem chodil tři roky preventivně na odběry krve do nemocnice…
Žádná sranda.
Puff a Linkin Park je oximoron, nesnáší je. 
Jako docela dobrá poznamka od Evap, když nepije pivo, tak co sakra dělal na týhle akci?

Podle mě u tohodle se musíš vylejt… 
Ivana Mládka samozrejme poznám, je to legenda. Čundrcountryshow som za mladi pozerával.
Len mi to akosi nejde k Puffovi, podľa mňa tam mal za úlohu zaviezť kámošov a keď už tam bol, tak to nejako bez alkoholu pretrpel. 
A inak díky za tip Ferdo, od dnes už budem vedieť, že je fajn, keď je život pestrý. Doteraz som si to neuvedomoval.
Ok, tak hlavně ať nejsou ze špitálu - ty už jsme viděli
. Bon voyage!
Ivan je momentálně velkým hitem v Polsku. Prý, jen jsem to slyšel.
To už je ale taky pár let. frčel tam Jožin z bažin
https://www.novinky.cz/clanek/kultura-jozin-z-bazin-se-stal-hitem-v-polsku-40183080
Ale možná to pořád trvá.
Tak na základe článku už je to teda pekných 17 rokov. 
Jako že už je to dýl jsem věděla, ale tohle mě přece jenom překvapilo… Docela hrůza
.
Jak se má synátor, pořád je to zlatíčko, nebo už se naučil trochu zlobit?
Milé od Teba, že si takto spomenieš a spýtaš sa naňho. 
Tešíme sa z neho každý deň. Je to zlatíčko, ale zároveň aj beťár. Väčšinou je dobrý, ale keď sa mu niečo nepáči alebo chce zmenu, tak to vie dať patrične najavo. Flegmatik to nebude. 
Asi dva, tri krát som ho mal počas pretekov F1 chvíľu na rukách a pár sekúnd kukal zaujato na monoposty, ani nežmurkol, tak možno budeme v budúcnosti pozerať spolu.