Děkuji. @Triper šttve, že je ta sagá holka na lodi poněkud nečitelná.
Lázně jsme už minuli. Na moři jsme si užili tepla dostatečně. Tam se stavujeme při zimní kontrola lodě.
Už se vrať. Začíná tu rebélie.
Tos mě uklidnil, zdálo se mi, že už se dostavila letní malátnost. A ona je to přitom rebélie…
Myslíš, že zrovna já dokážu nastolit pořádky, nebo potřebuješ posílit rebelské řady.
Sice nevím co je sagá, ale myslím že přesně to mě naštvalo.
Jsi znalec lidských duší Ferdo 
Nevím jak Ty, ale já se určitě hlásím k rebelům! Proti čemu budeme rebelovat je mi jedno…
Saga je v nářečí po našimu nahá. Lidská zvídavost je nekonečná, proto mě vůbec neudivuje touha po kvalitním školícím materiálu. 

Taky se hlásím rebelii.
Teď ještě musí @PUFF prozradit do jakých hrátek nás dostal. 
Teda ale máte zajímavé nářečí. Taky jsem nerozuměla, ale jsem ráda, že se zeptal někdo jiný, abych mohla říkat, že to bylo úplně jasné… A to byla fakt úplně sagá
?
Ostravky se rozumět dá, ale po našimu to je úplně jiné kafe. Rozumím velice dobře, ale mluvit jejích slangu nezvládám. Je to směs němčiny, češtiny a polštiny.
Když nejsou jachtaři v tvrdé civilizaci, tak je sagy úbor zcela běžný. Tuhle dovču jsem měl na sobě plavky dvakrát.
Ještě bych mohl upřesnit, že mým nejběžnějším oblečením indiánské sukýnka z ručníku. Velice praktické a pohodlné.
Nijak mě to nepohoršuje, sama jsem ve věku, kdy se na mě každý dívá na vlastní nebezpečí
. Ale zajímalo by mě, co je pro vás “měkká civilizace”, kde se běžně pohybujete bez oděvu
.
Když se vrátíš třeba k Číňanské zdi, tak kotvíme u veřejné pláže a tam už jsou plavky zbytečné. Když ale kotvíme u městského mola, nebo u hospody, tak už dodržujeme triko a kraťasy.
Je to logické. Hospoda je ta nejtvrdší civilizace co znám
.
To samozřejmě, ale teď jsou ještě Chorvatské hospody vylidněné. Ještě není ta pravá sezóna a ceny jsou taky dost vyšponované. Na ostrovech klidně i 7 euro za pivo nevalné kvality.
Čundrkántry šou šunkový nárez?
Muzika super, ale co to tam pijou? Jestli je to Starobrno, tak je mi diváků hodně líto. 
Puff a jeho vytříbenej hudební vkus no…