Tipy na tripy a dovolené

Děkuji. @Triper šttve, že je ta sagá holka na lodi poněkud nečitelná.:grin:
Lázně jsme už minuli. Na moři jsme si užili tepla dostatečně. Tam se stavujeme při zimní kontrola lodě.

Už se vrať. Začíná tu rebélie.

2 lajkov

Tos mě uklidnil, zdálo se mi, že už se dostavila letní malátnost. A ona je to přitom rebélie…

1 lajk

Myslíš, že zrovna já dokážu nastolit pořádky, nebo potřebuješ posílit rebelské řady.:stuck_out_tongue:

Sice nevím co je sagá, ale myslím že přesně to mě naštvalo.
Jsi znalec lidských duší Ferdo :+1:

2 lajkov

Nevím jak Ty, ale já se určitě hlásím k rebelům! Proti čemu budeme rebelovat je mi jedno…

1 lajk

Saga je v nářečí po našimu nahá. Lidská zvídavost je nekonečná, proto mě vůbec neudivuje touha po kvalitním školícím materiálu. :laughing:

1 lajk

:grin:
Taky se hlásím rebelii.
Teď ještě musí @PUFF prozradit do jakých hrátek nás dostal. :grin:

1 lajk

Teda ale máte zajímavé nářečí. Taky jsem nerozuměla, ale jsem ráda, že se zeptal někdo jiný, abych mohla říkat, že to bylo úplně jasné… A to byla fakt úplně sagá :smile: ?

1 lajk

Ostravky se rozumět dá, ale po našimu to je úplně jiné kafe. Rozumím velice dobře, ale mluvit jejích slangu nezvládám. Je to směs němčiny, češtiny a polštiny.

Když nejsou jachtaři v tvrdé civilizaci, tak je sagy úbor zcela běžný. Tuhle dovču jsem měl na sobě plavky dvakrát.

Ještě bych mohl upřesnit, že mým nejběžnějším oblečením indiánské sukýnka z ručníku. Velice praktické a pohodlné.

1 lajk

Nijak mě to nepohoršuje, sama jsem ve věku, kdy se na mě každý dívá na vlastní nebezpečí :smile: . Ale zajímalo by mě, co je pro vás “měkká civilizace”, kde se běžně pohybujete bez oděvu :smile: .

1 lajk

Když se vrátíš třeba k Číňanské zdi, tak kotvíme u veřejné pláže a tam už jsou plavky zbytečné. Když ale kotvíme u městského mola, nebo u hospody, tak už dodržujeme triko a kraťasy.

1 lajk

Je to logické. Hospoda je ta nejtvrdší civilizace co znám :smile: .

1 lajk

To samozřejmě, ale teď jsou ještě Chorvatské hospody vylidněné. Ještě není ta pravá sezóna a ceny jsou taky dost vyšponované. Na ostrovech klidně i 7 euro za pivo nevalné kvality.

1 lajk
2 lajkov

Čundrkántry šou šunkový nárez?

Muzika super, ale co to tam pijou? Jestli je to Starobrno, tak je mi diváků hodně líto. :beers:

Puff a jeho vytříbenej hudební vkus no… :ok_hand:

1 lajk

https://www.mestonachod.cz/o-nachode/kultura-sport/akce/detail/?id=38940