Tipy na tripy a dovolené

Žádné, zaplatíš 38 a můžeš hodinu dělat co chceš.

1 lajk

To je docela zajímavý tip včetně té ceny, čekala bych víc. Budu si to pamatovat.

1 lajk

Kousek je Dachstein s éčkovou feratou Johan.

Stojí to za slezení.

Na Dachsteinu se mi nelíbilo, myslím, že už jsem sem tuhle fotku dávala

Utrpěla jsem tam duševní úraz, protože všichni rozumní lyžaři zalezli do restaurace na rozdíl od mých mužských, kteří se mi okamžitě ztratili v mlze a nereagovali na přestrašenou manželku/matku, vysílající, že se mají okamžitě vrátit :smile: . Teprve asi po 20 minutách se mi ozval manžel s památnou větou “Už jsem si rozbil hubu, můžeme jet nazpátek” :smile: .

Ale Dachstein za to nemůže, třeba mu dám ještě šanci :smile: .

5 lajky

Měli bychom změnit téma na klobásové, bulvár, nebo esej o tom kdo mohl kdy získat titul, ale nezískal…

Páč tohle nikoho nezajímá :thinking:

Léto je tady a lidi vyrazili ven, nějaké formulové fórum nikoho nezajímá :woman_shrugging:. Ale tu ferratu bych nedala, jsem přece jenom postarší průměrná osoba. Takže beru ten tip jako kompliment :slight_smile: .

Tady nikdo ven nechodí :love_you_gesture:
Musím už spát, zitra jedeme domů a čeká mě práce tak 72 hodin v kuse…

1 lajk

Jasně Jirko, nikdo tady ven nechodí, jen ty, akorát v tom hangaru si byl jako druhej. :laughing: Na to, jak si o tom básnil, tak docela slabota, ngl.
A z toho, že si nezískal titul si taky nic nedělej…

Tuším si si oholil chlpy na ruke. :slightly_smiling_face: Na starších fotkách si ich mával viac.

1 lajk

Ja chodím von každý deň, ale fotky s kočárom by nepôsobili tak adrenalínovo ako tie Tvoje. :slightly_smiling_face:

Ten post jsem napsal speciálně kvůli Tobě, když pořád píšeš že často generalizuju…
Tak jsem Ti chtěl dát další důkaz.

Ty jsi samozřejmě výjimka, vsadím se, že někteří jsou ještě bílí jako eskymáci.
Za odměnu Ti dám tip na zachování mentální pohody s miminkem: já jsem jezdil s kočárkem na inlinech…

A ohledně chlupů, určitě jsi si všimnul, že je to holčičí ruka…

Mimochodem, nezdá se to, ale oholený cyklistika ušetří pri průměrné časovce cca 1,5 minuty oproti neoholenému…
Je to cca 25W, tj. 10% okamžité energie.

1 lajk

Rychlost není všechno.
Na plachetnici můžeš začít i v pomalé rychlosti mnohem větší adrenalin než na motoráku při maximálce.
Často hodně přemýšlím jestli mám při míjení lodě s nějakým skůtrem po námořnictvu zamávat, aby si po puštění říditka nenamlátili. To samé je když někdo jede na motoráku. I na něm se všichni drží jako klíšťata i když plují rovně.
My si ale můžeme užívat náklonu lodě plnými doušky i při pomalé rychlosti čtyř uzlů.
Třeba letos máme člena posádky rogalistu a měl docela nahnáno i když je z rogala na nebezpečné situace docela zvyklý.

4 lajkov

Nepochybuju o tom že máš Ferdo pravdu.

Ale já se řídím intuicí a fyzikou a ta říká, že “čím rychleji se pohybuješ, tím pomaleji stárneš”
Doufám, že to nebude nikdo rozporovat, páč je to axiom.

Mimochodem dobrý tip pro holky…

Možná bych mohl vymýšlet reklamní slogany :love_you_gesture:

3 lajkov

Taky rychlost zbožňuji a vím, že bych i s motorákem šel do extrému a dál s úsměvem na rtech děsil lidi. :grin:

No opálený už ako tak som, ale len čiastočne. :slightly_smiling_face: Inline korčule mám, no už roky som ich nevytiahol.

Dobre, že si upresnil tú ruku, nechal som sa pomýliť. Domnieval som sa, že šoféruješ a že je Tvoja, len tie prstene mi na Teba akosi nesedeli. :slightly_smiling_face:

3 lajkov

Už se balíme. Poslední snímek je pro @Triper

2 lajkov

Už projíždíme poslední Chorvatské kilometry a pádíme dál na server.

5 lajky

Pěknou loďku jsi si pořídil Ferdo :+1:

Ale máš to nějaký rozmazaný, fotíš jako já…

2 lajkov

Loď byla hodně daleko a já chtěl aby byl vidět znak RB, proto jsem si záběr moc přiblížil. Ale chyba může být i v pazourech

Neposlouchej ho, máš krásný fotky! Stavujete se zase v termálech?

1 lajk