Jedeš do Rakouska na výlet a nakonec největší zážitek máš z vlaku s nefunkční klimatizací a Švédkou v propoceném mini tílku…iykyk. 
Jestli tohle není provokace, tak už nevím co
. Užívejte, máte tam krásně!
Právě jsme zakotvili v městečku Skradin,takže jsme dnes zvládli Jadran, Proklanské jezero a řeku Krka v jednom dni.
My jsme se tady zajeli schovat před větrem. Kolem Šibeníku je všude moc hezky a kaňon na jezera i Skradin a vodopády jsou jako z filmu.
Něco z dnešní plavby.
Tak jste pluli kolem pevnosti Sv. Mikuláše?
Dá se tam s běžným člunem připlout a podívat se nahoru, nebo to zas ne?
Dá se tam přistát i menší lodi. Kotvení asi 20 Euro. Největší výhodou této tvrze prý je, že je tam v létě hodně příjemný chládek. Pouze z vyprávění, sám jsem tam nikdy nebyl.
Presne toto som chcel napísať už k tým prvým fotkám, že z architektonického a statického hľadiska je za mňa najzaujímavejšie riešenie a konštrukcia zastrešenia toho hangáru. Nice.
Je to obrovský kontrast v přístupu a chápání souvislostí, když to porovnám s muzeem Ferrari.
Tam se chodí po zátěžovém koberci a na zdech jsou mapy od toho, jak jim tam zatéká…
Je to Schafberg? V každém případě úplná pohádka, teď se mi bude špatně pracovat…
Ano, Schafberg 
Dal jsem to nahoru za hodinu a pět minut.
Byl jsem tam dříve, než ta moje parta lenochů dala kávu a vystála frontu na zubačku…
Já jsem to dala za hodinu od stanice, ale ne té úplně pod vrcholem, té pod ní
. Už je to zase nějaký ten rok, ale přesně sem bych se ještě chtela vrátit a určitě víš proč.
Koně jsem žádné nepotkal, takže nevím…
Možná jsi to ještě nepostřehla, ale v tomto jsem vážně nemožnej
.
No proto jak tam je, vždyť je to nádherné místo! Zapomeň na to
.
Kde to může být 
Už mám elektromotorku, poloviční elektroauto, tak jsme zkusili elektročlun…
Vesloval bych rychleji 
Asi nejspíš to město, co nám už tuhle připadalo na hádanku moc lehké, ne
? Aspoň jste si mohli v klidu prohlížet tu krásu kolem, kam pořád spěchat… Mmch, jaké mají podmínky pro půjčení člunu?