Není problém si zavolat taxíka a ten Tě odveze kde budeš chtít, nebo si rovnou pronajmout celou lodičku.
Teď jsme v Rogoznici a sledujeme jak se kolem nás mydlí hodné bouřky.
Před jednou velkou bouřkou u ostrova Zlarin jsme o chlup ujeli. Teď se ale zvedá nárazový vítr i tady. Zatím nárazy pouze 50 km, ale už mi ukradli ručník. Neptun se aspoň bude mít do čeho utírat.
Paráda. Barvy Benettonu.
Pro tyhle účely jsou kyseliny moc dobré řešení. Užívej si krásy přírody. 
No vidíš Jirko, tak ses tam nakonec taky dostal. 
Takhle to vypadá pěkně, stojí to za návštěvu? A na jak dlouho tak ta prohlídka je?
Jestli to za to stojí, nevím, spojte to s Hallstattem a Salzburgem a máte pěkný výlet.
Sólo bych tam asi nejel, tolik toho tam zase není.
Pro mě nejzajímavější je ta konstrukce té kopule. To je vážně paráda. Když si sednete do restaurace a počkáte až bude vzlétat, nebo přistávat letadlo tak se dá do pohybu celá konstrukce a pochytá všechna pnutí, aby nepopraskalo sklo…
Jednou jsem tam byl v zimě a funguje to i proti sněhu, zatřese se a sníh sklouzne dolů…
Jinak je tam všechno zadarmo, kromě restaurace, ta je drahá a jdeš domů hladový…
Ale kuchtíci jsou tam jako z katalogu 
Za návštěvu to určitě stojí, je to zdarma. Jak dlouho bude trvat prohlídka, dost záleží od toho, kolik lidí se tam zrovna bude pohybovat a jak důkladně budeš obcházet a kolik času budeš věnovat jednotlivým věcem co tam mají. Je tam i restaurace, je to tam sice pekelně drahé ale pro doplnění zážitku a obdržení gastronomického prožitku, je to fajn si trošku “uletět” 
Díky za objektivní zhodnocení, uvidíme podle situace. Salzburg už mně asi stačil
ale láká mě se aspoň nakrátko zastavit u jezer. To je hrozná návykovka…
No jo, zadarmo… Ale ten čas třeba můžeš věnovat něčemu jinému, co jinak nestihneš. Nicméně máme ještě čas na rozhodnutí.
Gastronomický prožitek vypadá pěkně, přesně podle moderní gastronomie - člověk určitého věku se slabším zrakem by si mohl myslet, že dostal jenom špatně umytý talíř
.
Na tu restauraci pozor, jsou to michelinští podvodníci
.
Včera večer jsme tam všichni jedli, a když jsme šli potom ven do zahrady, tak tam na nás čekala grilovaná kýta.
A kupodivu se všichni šli najíst…
Teď jsme tam byli se Spinem.
Je tam celkem prd.
Asi to je dobré, když jedeš kolem a zastavíš se tam, ale jako cílený výlet to určitě ne.
Ale měli tam sexy barmanky, tak aspoň něco.
To tam měli i nějaký večerní program?
Kromě grilu, a muziky nic.
To byla výroční akce od Redbull KTM.
Normální veřejnost odcházela hladová.