Tipy na tripy a dovolené

Není problém si zavolat taxíka a ten Tě odveze kde budeš chtít, nebo si rovnou pronajmout celou lodičku.
Teď jsme v Rogoznici a sledujeme jak se kolem nás mydlí hodné bouřky.

1 lajk

No sever dostal riadnu búrku

Pula

4 lajkov

Před jednou velkou bouřkou u ostrova Zlarin jsme o chlup ujeli. Teď se ale zvedá nárazový vítr i tady. Zatím nárazy pouze 50 km, ale už mi ukradli ručník. Neptun se aspoň bude mít do čeho utírat.

2 lajkov

Mobil nestíhá, ale jako orientační snímek postačí.

2 lajkov

Mrkni Ferdo, motor čo jazdí na kyselinu :grinning: aj keď je to skôr taký kapesní motor :grinning: ale účel splní

2 lajkov

Paráda. Barvy Benettonu.:slightly_smiling_face:
Pro tyhle účely jsou kyseliny moc dobré řešení. Užívej si krásy přírody. :beach_umbrella:

2 lajkov

4 lajkov

4 lajkov

6 lajky

Noční pohyby lodě na kotvě včetně překotvení.

3 lajkov

No vidíš Jirko, tak ses tam nakonec taky dostal. :grinning:

1 lajk

Takhle to vypadá pěkně, stojí to za návštěvu? A na jak dlouho tak ta prohlídka je?

Jestli to za to stojí, nevím, spojte to s Hallstattem a Salzburgem a máte pěkný výlet.
Sólo bych tam asi nejel, tolik toho tam zase není.
Pro mě nejzajímavější je ta konstrukce té kopule. To je vážně paráda. Když si sednete do restaurace a počkáte až bude vzlétat, nebo přistávat letadlo tak se dá do pohybu celá konstrukce a pochytá všechna pnutí, aby nepopraskalo sklo…
Jednou jsem tam byl v zimě a funguje to i proti sněhu, zatřese se a sníh sklouzne dolů…

Jinak je tam všechno zadarmo, kromě restaurace, ta je drahá a jdeš domů hladový…
Ale kuchtíci jsou tam jako z katalogu :grinning:

3 lajkov

Za návštěvu to určitě stojí, je to zdarma. Jak dlouho bude trvat prohlídka, dost záleží od toho, kolik lidí se tam zrovna bude pohybovat a jak důkladně budeš obcházet a kolik času budeš věnovat jednotlivým věcem co tam mají. Je tam i restaurace, je to tam sice pekelně drahé ale pro doplnění zážitku a obdržení gastronomického prožitku, je to fajn si trošku “uletět” :slight_smile:

3 lajkov

Díky za objektivní zhodnocení, uvidíme podle situace. Salzburg už mně asi stačil

ale láká mě se aspoň nakrátko zastavit u jezer. To je hrozná návykovka…

3 lajkov

No jo, zadarmo… Ale ten čas třeba můžeš věnovat něčemu jinému, co jinak nestihneš. Nicméně máme ještě čas na rozhodnutí.

Gastronomický prožitek vypadá pěkně, přesně podle moderní gastronomie - člověk určitého věku se slabším zrakem by si mohl myslet, že dostal jenom špatně umytý talíř :smile: .

1 lajk

Na tu restauraci pozor, jsou to michelinští podvodníci :grinning:.

Včera večer jsme tam všichni jedli, a když jsme šli potom ven do zahrady, tak tam na nás čekala grilovaná kýta.
A kupodivu se všichni šli najíst…

1 lajk

Teď jsme tam byli se Spinem.

Je tam celkem prd.
Asi to je dobré, když jedeš kolem a zastavíš se tam, ale jako cílený výlet to určitě ne.

Ale měli tam sexy barmanky, tak aspoň něco.

3 lajkov

To tam měli i nějaký večerní program?

Kromě grilu, a muziky nic.
To byla výroční akce od Redbull KTM.
Normální veřejnost odcházela hladová.

1 lajk