Tipy na tripy a dovolené

Jeli jsme kdysi na raftu část Čerťáků pod Lipnem a potom z Vyššího Brodu do Rožumberka, už je to hrozně dávno… Odnesla jsem si z toho pocit, že raft vydrží všechno :smile: .

1 lajk

Já na raftu nikdy nejel, ale horní Vltavu docela znám.

1 lajk

S tím, co jsi nám na sebe prozradil, si nejsem jistá, jestli by pro Tebe raft byl ideální dopravní prostředek… Já jsem toho na vodě moc nenajezdila, tohle byla výjimka, když jsme se s manželem vzájemně balili :smile: .

1 lajk

Seš tam ještě? Tohle je otázka pro znalce Tvého formátu - poznáš, odkud kam koukáme :smile: ?

2 lajkov

Radyně je myslím jasná, ale odkud to je, nevím.
Možná rozhledna na Chlumu, už dlouho jsem tam nebyl…

Teď mě ještě napadá že by to mohlo být z rozhledny na Krkavci :thinking:.

2 lajkov

Jasně! Je to Chlum. To byla jenom taková přesnídávka pro znalce terénu :smile: .

1 lajk

Ty toho nacestuješ víc, než všichni ostatní z fóra dohromady :+1:

To zase nepreháňaj. :slightly_smiling_face:
Ostatní možno len nepridávajú fotky, no môžu toho mať precestovaného kľudne viac než Ty a možno aj adrenalínovejšie veci ako Ty, keď už opäť štengruješ. :metal:

1 lajk

Dúfam že si na staré kolená použil farbu ktorá ti ušetrí v budúcnosti robotu

https://www.boatdiesel.sk/obchod/antivegetacne-natery

Alebo tomu nedôveruješ?

1 lajk

Pardón, to mě nenapadlo.
Musím se naučit častěji zapojovat mozek, prý to v některých případech pomáhá víc než svaly.

@Triper Za to můžu já, dávám sem kdejakou pitomost :smile: . Polepším se…

Jen klidně pokračuj, já taky zítra nebo pozítří přidám Redbullí parádu z hangáru.

Je dobré inspirovat domorodce, aby se odvážili opustit osadu a po návratu obohatili kmen o novinky ze světa.

3 lajkov

Na to jsem zvědavá. Ať vím, jestli mi stojí za to pokusit se prosadit změnu rodinného programu.

1 lajk

Barvu jsme na doporučení domorodců koupili tady. Byl to Hampl klasik polotvrdý.
První dojmy jsou výborné. Lodička klouže po vodě jako nová.

1 lajk

Pozná někdo o jaké místo se jedná?

Ještě přidám jeden bungr asi pro ponorky.

3 lajkov

Nechala jsem to najít google, to taky platí :smile: ?

Samozřejmě že platí. Snaha se přece musí ocenit.:slightly_smiling_face:

Tak pozor - Murter, maják Prišnjak! Jsem dobrá :smile: ?

1 lajk

Jsi úplně dokonalá.:+1:
Tenhle majáček dokonce pronajímají. Nádherné místo pro klidnou dovolenou, ale s docela velkým pohybem různých lodí před očima.

Nevím, jestli by taková dovolená nebyla pro mě až moc klidná. Asi bych si nejdřív zjistila, kolik strážců majáku přežilo službu bez újmy na duševním zdraví…