Tipy na tripy a dovolené

Aspoň máš tuhle etapu před sebou a můžeš se těšit. Jak už jsem psala, já počítám s tím, že jedu s mladým na formule asi naposled, příště už ho na výlet s matkou nepřemluvím :slight_smile: . Snad to bude stát za to.

2 lajkov

A možno sa to čoskoro otočí a on zoberie na výlet na preteky Teba. Vie, že ťa to baví, tak Ti možno bude chcieť spraviť radosť.

2 lajkov

Linkin Park? To by mně praskla čočka u mobilu.

2 lajkov

Tenhle tam nebyl.

3 lajkov

Kriss to tímhle naprosto zabila ‘Rusko vrací úder’ :zipper_mouth_face: Naprosto všechno přesně na čas! Lars nebude šťastnej… :100: :sweat_smile:

2 lajkov

1 lajk

…I když tohle patří asi spíš do sportovní neděle…nejrychlejších 9 minut. :smiley:

2 lajkov

Docela alpský kýč…

3 lajkov

Kýče dělal Picasso, né příroda. Užívej ve zdraví. :+1:

1 lajk

Normálně provokuješ :smile: . Pohádka…

Z dnešného kočíkovania. :sun_behind_small_cloud:

4 lajkov

Taky pěkné! Já jsem si dnes dostatečně otrávila den prací, ale aspoň malou procházku k hradu Valdek jsme si udělali

3 lajkov

Hlavně nezapomeň porušovat traťové limity. Děti to mají rády. :slightly_smiling_face:

2 lajkov

Ta spodní fotka je hodně zajímavá. :+1:

Díky, to je jednoduché - neumím fotit a nejsem schopná se naučit ani základní zásady, ale obecně neuznávám výraz “nejde”. Takže když mi připadá, že by něco mohlo dopadnout zajímavě, tak tím směrem cvaknu, i když tam vůbec nevidím :smile: .

1 lajk

Správná volba. Dělám to stejně. :slightly_smiling_face:

1 lajk

Turismus je zlo :love_you_gesture:

3 lajkov

Zajímavé místo. Vypadá to tam jako na Klondike. :+1:

1 lajk