Samozřejmě, přece jsme neměnili olej v motoru jen tak. Plachty ale mají své nezaměnitelné kouzlo.
Když Ty vždycky na něco zapomeneš…
Jsem nemožnej 
Třeba nemám pravdu, já Ti napíšu vedle, ať všechno nezkazím
.
Großer Arber - Evap vítězí
Mimochodem, proč se mi na fotkách začalo objevovat datum, čas a model mého supertelefonu je mi záhadou…
Tos mohl ještě chvíli nechat, teď mám výčitky, že jsem taky nenechala ostatní zahrát. Ale počasí jste si uměli vybrat. Tohle vzbuzuje úctu i u mě, a to jsem zvyklá na leccos
.
Nedělej se, to je od Tebe normální product placement
.
Do mobilu mi přišlo varování, že bude vedro a bezvětří. Zase poplujeme za hukotu motoru.
Už zase? To s tou prací fakt nepřeháníte
.
Mmch, jak se má StarkVarg? Už jsi ho pořádně projel, nebo ho zatím jenom leštíš?
Byla to práce na jednu hodinku. Pak jsme vypluli na moře a krásně jsme se přiblížili k maríně Jezera, kde budeme natírat loď. Uplutých 8 mil za čtyři hodiny. Moc hezká plavba na plachty.
Mimochodem mě vyjdou náklady na celou dovolenou za 14 dní včetně ubytování na lodi i s dopravou za částku dvaceti piv v Jugoslávské hospodě.
Za tuhle krásu mě hodina práce denně vůbec netrápí.
Pěkně rezavá. Abyste ji neprošlápli
.
Neboj, není rezavá. Je z laminátu. To rezavé je stará barva obrostlá mušlema. Zítra ještě něco doděláme a nastává plnotučná dovolená.
To se mi ulevilo, že nepropadnete do moře
. A vůbec, jaká zas dovolená, vždyť máš dovolenou pořád!
Doma si ale nemůžu užívat kormidla a nic mě nehoupe v posteli.
.