Tipy na tripy a dovolené

Samozřejmě, přece jsme neměnili olej v motoru jen tak. Plachty ale mají své nezaměnitelné kouzlo.

Tak jsme jeli projet nový bikepark.
Den jako z pohádky :grinning:.
Kdo uhodne, má můj věčný obdiv.

2 lajkov

Když Ty vždycky na něco zapomeneš…

2 lajkov

Jsem nemožnej :upside_down_face:

Třeba nemám pravdu, já Ti napíšu vedle, ať všechno nezkazím :smile: .

Großer Arber - Evap vítězí

2 lajkov

Mimochodem, proč se mi na fotkách začalo objevovat datum, čas a model mého supertelefonu je mi záhadou…

Tos mohl ještě chvíli nechat, teď mám výčitky, že jsem taky nenechala ostatní zahrát. Ale počasí jste si uměli vybrat. Tohle vzbuzuje úctu i u mě, a to jsem zvyklá na leccos :smile: .

2 lajkov

Nedělej se, to je od Tebe normální product placement :smile: .

2 lajkov

Do mobilu mi přišlo varování, že bude vedro a bezvětří. Zase poplujeme za hukotu motoru.

Údržba kapestanů a vyplouváme.

1 lajk

Už zase? To s tou prací fakt nepřeháníte :smile: .

Mmch, jak se má StarkVarg? Už jsi ho pořádně projel, nebo ho zatím jenom leštíš?

Byla to práce na jednu hodinku. Pak jsme vypluli na moře a krásně jsme se přiblížili k maríně Jezera, kde budeme natírat loď. Uplutých 8 mil za čtyři hodiny. Moc hezká plavba na plachty.
Mimochodem mě vyjdou náklady na celou dovolenou za 14 dní včetně ubytování na lodi i s dopravou za částku dvaceti piv v Jugoslávské hospodě.
Za tuhle krásu mě hodina práce denně vůbec netrápí.

1 lajk

Dnešní večeře. Na jednom snímku je i parazit, který jim občas žije v tlamičkách.

1 lajk

Vytažení lodi na břeh.

2 lajkov

Pěkně rezavá. Abyste ji neprošlápli :smile: .

1 lajk

Neboj, není rezavá. Je z laminátu. To rezavé je stará barva obrostlá mušlema. Zítra ještě něco doděláme a nastává plnotučná dovolená.

To se mi ulevilo, že nepropadnete do moře :slight_smile: . A vůbec, jaká zas dovolená, vždyť máš dovolenou pořád!

1 lajk

Doma si ale nemůžu užívat kormidla a nic mě nehoupe v posteli.

1 lajk