Kromě kávy a čaje jsme ještě nevařili a jedeme z domácí stravy a přírodní krásy.
Máte tam krásně. A já jsem se předevčiŕem malem nedostal zpět do Prahy. 
…dá se říct, že jsem se vrátil z pekla nakonec. Prahu to těsně minulo.
Dekce blesků: 
Asi jsem nikdy nic podobnýho nezažil. 
Nic pro epileptiky. 
Nádherný přírodní úkaz. Doufám, že nenapáchal hodně skody. Taky je krásně. Včera 33 stupňů a dnes 30. Voda ideální teploty. Asi něco přes 20.
jj, bylo to strašně zvláštní. Skoro žadné hromy, jen konstatní dunění, průtrž mračen, vítr a světelná show. xD
Dvakrát jsem se stačil osprchovat a vyzkoušel jsem voděodolnost mobilu. 
Tyhle přírodní úkazy jsou velice krásné, ale nesmí nikomu ubližovat.
Strašně Ti závidím a utěšuju se tím, že až já budu na dovolené, Ty už budeš kysat doma
.
Každá sranda jednou skončí a užívat si budou jiní. Tak je to spravedlivé. 
Taky nádhera. Krása je všude kolem nás a tak často kolem ni chodíme s klapkami na očích.
To jsou pořád vzpomínky na Finsko. Ale už se nám to taky blíží, za měsíc máme v plánu myslím docela zajímavou lokaci.
Užívej holka dokud se dá. Já už mám předchystanou ložnici. Ještě chvíli necháme doschnout rošty a můžeme hodit matračky a zbytek noci se mezi spaním kochat oblohou a Muskovými satelity.
Kolik takových pěkných večerů máte ještě před sebou?
Koukal jsem se do předpovědi a do pátku má být stabilní počasí 31 stupňů, tak uvidíme. Už teď jsem přismahnutý a budu si muset koupit nějaký olej na opalování.
A to už budete natírat tou jedovatou barvou, nebo už máte hotovo? Psal jsi, že od pondělí budete natírat, ale potom taky, že základní práce už máte hotové, tak já teď nevím, jestli Ti mám pořád ještě závidět, nebo už Tě můžu začít litovat
.
Natírat budeme v pondělí, ale stále závidím sám sobě si a nikdo si nestěžuje. Dokonce se těším až budeme vytahovat loď na pevninu. Jestli bude prostor, tak pořídím nějaké snímky.
Navíc kromě nátěru něco děláme tak hodinku až dvě za celý den, takže dovolenková pohodička. Dnes jsme odpluli devět mil, ale pouze na motor, takže nic k chlubení.
Však motor se taky potřebuje proběhnout, proto tam je, ne?