To je moc dobře. Vzpomínky Ti nikdo nikdy nevezme. 
Takže jsi udělal, cos měl, žaludek je zpátky na svém místě, tedy úkol byl splněn
! Popis je úžasný, víš, že mám ráda, když se lidi čas od času uměj pořádně bavit a nějaký ten bugr k tomu patří. Místní to za rok dospí a zapomenou… Jak lidi ztratí schopnost se spontánně bavit, tak teprve s námi bude ámen.
Good job
!
Díky, příští rok jestli seženu kumpány do týmu, to nebude taková ostuda
.
Mimochodem, jedna technická.
Velká část toho obrovského lomu, kde se jezdilo, je elektrifikovaná…
Jezdí tam ty obrovské obludy na elektřinu.
Škoda, že to nebylo v provozu.
Kdy vyrážíte? 151515
Dnes jsme se nalodili. Zítra musíme zaplatit poplatky a nakoupit jedovatou barvu proti řasám a přílepkám a v pondělí taháme loď na břeh a štrajchujeme.
Podle možností budu dodávat obrázky.
Kdysi mě jedna holka, chemička, při potápění říkala, že když tu barvu olízneš, tak časem zemřeš …
Nějaké TBT tam prý je, raději bych na to ani nesahal
.
Barva obsahuje hodně médi aby se na ni nedrželi škeble a řasy. Takže ano je to jedovatá Barva. Dříve obsahovala ještě nějaké další jedy, ale ty už jsou zakázané a proto musíme obnovovat nátěr 2-3 roky.
Ještě jsem asi neviděl labuť ve slané vodě.
My kotvíme u hráze jezera vody jsou propojené, takže je tady brakická voda. Když se vody promíchají třeba plaváním, tak přes ni není vidět.
Taky má každá voda jinou teplotu, tak ji říkáme pruhovaná.
A kolik máte “Radků” letos? 
Jednoho pro 5 lidi.
Budou se muset střídat.
Já mám tři plata, ale ostatní klimatické podmínky těžce podcenili,tak jsme si tu dokoupili.
Základní práce jsme už udělali, tak jsme vypluli k Číňanovi.
Ou, aha, škoda, že tam nemáte Puffa, ten by vám počítal kalorie na DIET kalkulačce.
xd
Posledních 15 dní jedu cca 2300kcal.
Mr. Olympia čeká.