Ještě budeš s láskou vzpomínat. 
Netuším, vyzerá to ako kaštieľ v klasicistickom slohu.
Páči sa mi, že si si dala prácu so zamaľovaním evidenčného čísla Fiatu. 
V tomto si o dosť dôslednejšia ako Triper. 
A to ani není moje auto, jenom mi takhle zazvonilo na poplach GDPR
. Ovšem dávám Ti
, že sis toho všiml
. Jinak ta stavba není úplně nejpodstatnější, spíš ten druhý záběr. Ale otázka je zase spíš na naši stranu hranice. Neběžel u vás seriál “Svět pod hlavou”? Tam tahle lokalita hodně hrála.
Seriál “Svět pod hlavou” nepoznám. Ako malý som s rodičmi pozerával seriál Nemocnica na okraji mesta a z českých som naposledy videl seriál Most (2019).
Tak já ještě chvíli počkám, jestli se někdo přidá, a o půlnoci prozradím.
Musím splnit slib, vidím, že tahle hádanka buď nezaujala, nebo nebyla tak lehká, jak jsem si myslela.
Jde o zámek Jezeří, známý tím, že stojí na okraji vytěžené mostecké hnědouhelné pánve. Byl určený k likvidaci, ale těžba se zastavila přesně na demarkační linii
. Pohled od zámku a hlavně ten kontrast stavby a výsledku těžby je opravdu depresivní a bývá hodně využíván filmaři.
Zámek mi Google našel okamžitě. Jen s křížkem po funuse.
V pánvi má vzniknout velké jezero a to je zase velice prospěšná činnost.
Mostecko se stane obří zásobárnou vody. Ta naplní povrchové doly - Mostecký deník
No jo, to je moje chyba. Měla jsem počkat, příště se polepším
.
Vůbec si tím nelámej hlavu. Účel rozšíření obzorů Tvé fotky splnily, takže chyba je na mé straně, že jsem si zdříml před spaním příliš brzy. 
Takhle vzniklo zatopením bývalého Dolu Chabařovice i jezero Milada kousek od Ústí nad Labem. Byli jsme se tam taky před lety podívat, hezké místo - ale počasí jsme měli jako vždycky
.
Jó vidím dva dešťové proudy.
Příroda kolem je ještě hodně mladá, ale až se pořádně zalesní, tak tam už nebude tolik foukat a bude tam hodně krásně i příjemně. 
Píše mi to M.N.
Z Baru jsme vyplouvali na Korfu v dost nepříznivém počasí. Je nádherné sledovat klidnou bouřku na klidném moři. 
Tohle mně asi nestačí…
Chtěl jsem ponechat trochu tajemna pro ostatní, ale je to Kotorská zátoka.
Nevím jak se svět změnil, ale Černá Hora je hezká destinace na dovolenou. A určitě mnohem lacinější než Chorvatsko. Ale byl jsem tam před sedmnácti léty…
Bylo mi jasné, že tuhle výzvu si nemůžeš nechat vzít! Už je to taky nějaká chvíle, co jsme tam byli, a moc se nám tam líbilo. Příroda krásná, lidi přívětiví, ceny mírné… Co víc si přát
!
Tehdejší roky v občance. 
Monte Ne.gro je poslední pěkná příroda z pohledu od moře. Dál kolem Albánie jsou pobřežní svahy nezalesněné a vypadají hodně pustě jako plastická mapa.
@Evap
Kdysi jsem na podobném místě byl, " Myší ostrov" se to myslím jmenovalo…
Mají tam vystavenou “největší lasturu”