Tipy na tripy a dovolené

Já vím… Zkusím na to pamatovat. Ale když uvidím něco takového, tak zase zapomenu na všechno, je to se mnou těžké :smile: !

2 lajkov

Gde ja? :joy:

2 lajkov

Vás tady tyhle hry ještě nepřešly? Si zahrajte tohle aspoň. To je malinko větší challenge.

1 lajk

Muzeum narodowe w … . :wink:

1 lajk

Tady by moje zapojení bylo snad nefér…

Tebe nezmátlo, že odvádím pozornost Polsky? :grin:

Prosím Tě, v téhle lokaci slyšíš tolik jazyků! Nějaká polština tam nikoho nemůže prekvapit :smile: .

1 lajk

Deti ma vzali :man_shrugging::joy:

2 lajkov

Rodinný prodloužený víkend?

Já jsem tam byl naposledy jako školní dítko. Dnes by mi prohlídka dala mnohem více. Jen se obávám, že bych tam hodně zdržoval jak ženská v obchodě. :grin:

1 lajk

Mam tu svagra v prahe tak sme si vyšli. Na par dní… :sunglasses:

3 lajkov

Tak ať se výlet vydaří. Sama si už ani nepamatuju, kdy jsem tam byla naposledy. To už tak bývá, když člověk někde bydlí… Do mých 34 let jsme ještě k tomu bydleli doslova za rohem, v Politických vězňů - je to ostuda.

Aspoň máš inspiraci pro škaredé počasí.

Tak mladá to nezvládla :joy: uz je tuhá… Zobudi sa za hodinu, mne upadnu ruky a ona bude hore do 23.00 :thinking::joy:

2 lajkov

Asi na ni byl ten příval poučení moc silný :smile: .

1 lajk

Skor to hadzanie guliciek :joy:

1 lajk

Tak vypadá přirozené chování. Když je unavená, tak si zdřímne před spaním rodičů a večer může pořádat mejdan. :smile:

1 lajk

Ved to je ta smola (moja) :joy:

Ber to tak, že nikdo z nás jiný nebyl. :wink: Tomu se říká koloběh života. :upside_down_face:

Ved samozrejme :sunglasses: prežijeme