Já na takové skvosty trpím. Na vojně jsem nějaký čas jezdil s šedesát devítkou.
Abych splnila slib a navázala na včerejší ochutnávku. Dnes samozřejmě skoro celý den lilo, už si to začínám brát osobně
. Takže z pěkných výhledů moc nebylo:
Navštívili jsme jeden vodopád, který sice vypadá úplně obyčejně, ale přesto je to hlavní místní turistická atrakce z důvodu, který patří do úplně jiné oblasti, než by tady člověk čekal. Přesto z něj žije celé přilehlé městečko:
Pak jsme se přesunuli do jedné soutěsky, což je druhá místní atrakce:
No a když jsme se vrátili na hotel, udělalo se trochu slušně, tak jsme vyběhli ven si trochu spravit náladu:
Tipne si někdo, o jaký vodopád a kde se může jednat?
Úplná fantazie. 
Zatím jsem zjistil, že se jedná o švýcarské Alpy. 
Reichenbašské vodopády
No mohlo se to vydařit líp, ale stačí pár podařených výhledů a člověk nemůže být naštvaný. Tady je krásně i když prší.
Tak to bylo nakonec hodně lehké, jsi vítěz
! Možná ta nápověda byla moc konkrétní. Nebo bys to poznal i tak?
Vzpomínám si na pár výšlapů po horách které propršely, ale nikdy nebylo o krásné zážitky nouze.
Na moři ale propršené počasí může být hodně nepříjemné. Jednou jsme střídali dva chlapy s malými dětmi, kterým propršelo téměř celých čtrnáct dní. Tak protažené ksichty jsem ještě neviděl. Ono být takovou dobu s dětmi plných energie v tak malém uzavřeném prostoru musí být peklo. V té době ještě býval slabý signál a internet byl nedostupný.
Profláknutý vodopád. Chyba není na Tvé straně. 
Chyba je na mojí straně určitě, podcenila jsem situaci a příště musím být opatrnější. Však my jsme taky chteli vidět místo, kde zahynul Sherlock Holmes, než se ukázalo, že všechno bylo jinak
. Blízký Meiringen z toho příběhu zije, nic než SH tam nevidíš.
Asi proto jsem Sherlocka tak rychle vypátral. 
Ale je tam krásně, tak nemusíš litovat.
Určitě zajímavější, než sledovat dnešní sprint.
Vidíš a Puff si myslel, že sú to Krkonoše. 
Spíš nemyslel… 
Taky se domnívám, že spíše myslel Alpy u Hradce. 
Synator mal preteky v miami, no neviem ci to bol dobry nápad s tym mercedesom. Ale povedal mi ze dnes vyhra mercedes a moj skonci tretí 
Já měl v jeho věku dřevěnou Tatru a na pískovišti jsem s ni mohl dělat štajgra. 
Přes všechna protivenství se mi po Alpách hodně stýská, tak si neodpustím ještě pár víkendových fotek.
Jeden takřka pohlednicový Innerkirchen, tam jsme bydleli (a to bylo ještě pěkně):
Hlavní čestný občan Meiringenu, na kterého není možné nenarazit:
A cesta k soutěsce Aare, to se na nás hory už hodně zlobily:
A už dám pokoj…
Hezké obrázky. Jen se mi zdá, že ti Švýcaři jsou nějací divní. U nás lidé leští sochám Františka, ale ve Švýcarech leští sochám boty. 
Socha Julie ve Veroně má vyleštěná prsa,
Christiano Ronaldo na Madeiře zase rozkrok…
Asi je to otázka preferencí 
Ještě se mi zdá, že má Sherlock prosezené koleno.
Proč Tě u anglického džentlmena překvapují naleštěné boty? To je snad v pořádku, ne?
V praze by je měl spíše popsané holuby.
Tá prvá fotka je naozaj krásna a kľudne by mohla byť použitá ako pozadie v počítači. 
Ešte by to za mňa chcelo prepnúť si v mobile ten pomer strán na širokouhlejší, ako som Ti spomínal minule (je to otázka pár sekúnd).