No jo, to zamrzí, když má člověk pocit určité exkluzivity a pak zjistí, že je asi 1258. v pořadí
. Jsem zvědavá, jak dopadneme na výletě my. Asi ještě podstatně hůř, protože nevyrážíme tak daleko…
Taky máš obavy, že tam budou sami Češi? 
Ano. Je to můj nápad a myslím, že úžasný, takže se nepochybně ukáže, že ten samý měla polovina republiky…

Teď se cestuje hodně, takže v jiné destinaci by to nejspíše vypadalo podobně.
Neměl bys přidávat tolik fotek, zase z toho budou mít někteří traumata a brečet
Tipujem, že ste v nejakom rakúskom penzióne, ktorý má na balkóne samozrejme muškáty. 
To jsou Krkonoše.
Nemyslím si.
Zdá se mi, že na tom vrcholu jsem stál loni v létě.
Kitzsteinhorn?
@Triper Zatím neprozradím a ještě samozřejmě něco nafotím. Přijeli jsme sice nakrátko, ale určitě ne jenom koukat z okna. Snad zítra moc nezmoknem.
Take zmoknutie v prirode nikdy nieje na škodu. Pamatam si 30 rokov dozadu ked som siel s plavarne zo segrou, umyty fajne, nas chytil taky lejak, ze mi doma tieklo z plaviek, ktore boli v ruksaku, tak nas trafilo 
Ze zkušenosti musím říct, že déšť vadí do té doby, než se opravdu dostane na kůži. Pak to člověk přestane vnímat. Aspoň já jsem to tak měla, když jsme dvakrát po sobě organizovali závody za celodenního lijáku a museli jsme fungovat venku jakoby nic. Ke konci jsme si už připadali vlastně normálně
.
Presne tak. Ked uz je to cele mokre tak je ti to jedno… 

Nemůžu se dočkat dalších fotek. 
A co teprve já
!
Ty se můžeš rozhlédnout po okolí.
Četl jsem správně?