Ja ze pindu
ja mam jedneho pindu tu 
Věřím a je to moc dobře. Taky jsme měli dnes domluvený pinec u sídliště, kde bydlí děti, ale hodně foukalo, tak se holt musím věnovat domácím prácem. 
Když ji vidím opuštěnou v poli. Nechtěl jsi říci měl? 
Mali sme zmrzku a prisli sme nad mesto a ona sa vybrala do trávy a takto to vyzeralo 

Názorná ukázka jak má vypadat spokojené dítě. Nevadí ji, že je sama uprostřed louky. Jiné dítě by už v panické hrůze ječelo, že se z něj stal opuštěný sirotek.
Holčina bude rychle samostatná. 
Znám, ale pouze z moře. V Trogiru jsem ještě nekotvil. Jsou tam mraky turistů a pro svobodné jachtaření docela nevhodná oblast. Tak tři roky zpátky jsme se byli schovat vedle v zálivu Marina a byla tam mrtvá voda zcela bez života. Je mi líto turistů, kteří si takové místa vyberou na dovolenou. Trogir je ale něco jiného. Je schovaný za ostrovem Čiovo a tam už voda proudí.
Na moře pojedu někdy v půlce června. Přesný termín ještě není, ale už se blíží.
Však to snad ani nebyla hádanka, to byla jenom taková chuťovka pro připomenutí
. My vyrážíme na první letošní víkendový výlet zítra, i když až k moři to nebude. Navečer budete muset hlídat F1 sami, já za to pošlu nějakou tu fotku
.
Jestli jedeš do termálů, tak si relaxace pořádně užij. A nejen v termélech, ale všude, kde se vyskytneš. 
Dík! Termály to sice tentokrát nebudou, ale pěkné to tam bude určitě. I když na sobotu už hlásí déšť, ale to jsme celí my a jsme na to zvyklí
. Však nejsme z cukru…
Krásné zážitky přeji a bacha na medvědy. 
Můžete to brát jako hádanku kde to je…
Kamarád koupil dům, tak jsme to jeli “zkolaudovat”
Zasílám jen fotky, které tady mohou zaujmout
.
Španělsko. Hotel Alameda Benidorm.
Ostrava - Mariánské Hory.
No jo, tak tam vedro je! @Ferda má pravdu, ne? Ten zavěšený dřevěný frajer mi po zvětšení řekl to samé…
Nikdy tam nejezděte.
Proč? Mají tam k jídlu pouze maso? 
Je tam víc Čechů než na Mácháči.
To věřím. Proto dávám přednost moři. Ale ta tůně s vodopádem vypadá hodně lákavě.