To je skutocne dobra otazka, ani ja tomu nerozumiem. Na mieste FIA by som to urobil.
Aha, tak ty si zase začneš hrát na vrchní soudce a při prvním argumentu utečeš z diskuze …
Podla mna ked niekde stoji, ze musim dodrzovat nocny klud medzi 22.00 az 6.00 hodinou, tak z toho nevyplyva, ze musim byt ticho pocas celeho dna. Na takej urovni sa mi zda byt tvoja kritika…
Akemu argumentu?
To nebyla reakce na tebe.
A co bol ten argument? Ze sa FIA spolcila s Mercedesom a nechce im nariadit zmenu, aby ich neposkodili? Takto podla teba funguje FIA?
Ano, ale Mercedes ho proušuje v době, kdy ví, že to nikdo řešit nebude, ne během zbytku dne
Já jsem ti říkal ať se podíváš na celou ságu Ferrari a jejich motoru, i z let 17 a 18 a jak se tam postupovalo, jestli chceš tvrdit, že to je něco jiného, tak ti není pomoci
V pravidlach je predsa jasne vymedzene, kedy a za akych podmienok sa bude to meranie robit.
Ty pravidla se dopisovala ke konci roku 25, takže logicky to Mercedes nemohl splňovat už předtím.
Napisal som, ze v pravidlach jasne stoji, za akych podmienok sa to meria. Mercedes to pri vyvoji zohladnil.
Tvoj argument - “ale rok 2017 a 2018.”
Však říkám, že si hraješ na soudce, ale nejsi schopný fungovat s argumenty
Stoji to tak v tych pravidlach alebo nie? To je moj argument, ktory jednoducho ignorujes a odvadzas pozornost inym smerom.
Ako sa tam postupovalo? Ze Ferrari vyviazlo bez nasledkov?
Já nevím co ti stojí, ale v pravidlech to původně nebylo, tak s čím výrobci počítali?
Je to tak, výkonnost 2020 s tím nesouvisela
Ked nevies, tak si najprv dostuduj fakty a potom sa vrat do diskusie.
Však já vidím, že to nevíš, ale to není můj problém.
Ako vies, ze s tym vykonnost v roku 2020 suvisela? Mozno Ferrari jednoducho zbabralo medzisezonny vyvoj, nebolo by to ani zdaleka prvykrat.
Však samozřejmě, že během pauzy na další sezonu nezvládli vývoj hotového motoru a omylem jim tam spadlo pár hp