Charles hold více táhne lidi. Je to jednoduché.
Môže, ak sa im podarí získať Verstappena. A ak by ho získali spolu s Hornerom a prípadne aj GPm, tak Ferrari vyhralo jackpot.
Navyše jazdecké zloženie Verstappen - Hamilton a práve vo Ferrari by bol dream team všetkých čias aj napriek tomu, že Lewis už je dávno za svojím primetime. Marketing by to bol extrémny.
Verstappen teraz do Ferrari? Prečo by to robil. Doslova kariérna sebevražda. Aston Martin je istota.
Komu dávaš väčšie šance pre budúci rok, RB alebo Ferrari? Rozhodovať bude pravdepodobne motor a z dostupných info (ktoré samozrejme môžu byť mylné) by som skôr stavil na Ferrari z týchto dvoch tímov.
Alebo formulová nesmrteľnosť ak by tam urval titul.
Aston Martin je za mňa najväčší otáznik. Istota je McLaren a Mercedes. S motorom budú vpredu (možno nie dominovať, ale aspoň v boji), súčasný McLaren ukazuje, že auto postaviť vie a čo sa týka Mercedesu, tak nechce sa mi veriť, že dve generácie pravidiel by boli úplne mimo.
Druhá istota je ostať v RB na 26 a potom sa rozhodnúť. A záleží aj od výstupných klauzúl aké má presne, či vôbec bude môcť odísť.
co s tym ma rb? zeby to ze boli najhlasnejsimi kriklunmi ohlade chladenia gum mclarenu? a chceli dokazat, ze mclaren porusuje pravidla a tym docielit aby to fia zakazala uz tuto sezonu
maxo aj s hornerom nech pekne krasne ostanu v rb a nech si to buduci rok uziju
Ohľadne chladenia gúm vodou.
Ale nedokázali, takže FIA vôbec nemusela meniť pravidlá.
Ak táto zmena niekomu pomôže, tak opakujem:
- tento rok je to McLaren
- budúci rok tí, čo s ním budú bojovať, podľa predpokladov je to najmä Mercedes
Ale sa bojíš, že by išiel niekam, kde by opäť vyhrával, čo?
ohladne chladenia gum vseobecne, voda bola vylucena uz minulu sezonu a rb dalej pokracoval
ale rypali do toho a uz to samo osebe staci aby fia zacala vymyslat zmeny
a ty sa bojis, ze ostane v rb a bude jazdit v druhej desiatke a zblazni sa z toho
Au.
Emotional damage.
Jsem si jenom chtěl vyzkoušet, jestli taky dokážu tak sebestředně kňourat jako vy .
A ti co mají největší komplexy ti to paradoxně lajkují, hold jsi na špatným místě
Dejve ty sis zapomněl přetočit kalendář? 1 Apríl už byl
Myslel jsem i na tebe, když jsem psal ten komentář
Jirko vyser se na to. Stačí, že tu kopíruješ “hádanky” z netu a vydáváš to za svoje, nedej bože, když tu postuješ fotky, který nejsou ani tvoje. Jsi jako šmejd, co místo hrnců prodává svoje výmysly. Houno rozumíš F1, ale děláš tu jako bys byl víc, než ostatní. Fakt už se tu radši nebyjadřuj (ani přes svůj druhej účet)
Já vím, že na mě furt myslíš každopádně si napsal takovou ptámovinu, že ti rád omlátím změnu pravidel na 21, ktera šla peoti Mercedesu a na ruku RBR. Co se děje teď? Co se dělo s TD v Barceloně? Však to je tak trapný, že jen povdodníci tomuhle můžou tleskat
Toto si sa kde docital prosim ta? Daj mi sem jeden clanok.
Lebo vsetky clanky a videa o tych otazkach od RB na FIA boli ohladne napadov o chladeni vodou a PCMs.
A to je chyba RB?
Vobec nie. Ma 4 tituly, mnozstvo vitazstiev, je roky povazovany za najlepsieho pilota (expertmi, verejnostou aj sefami timov) a keby aj zajtra skoncil, tak mi to nevadi. Len ty by si uz nemal koho hejtovat, takze ty si prajes jeho zotrvanie v F1 viac ako jeho fanusikovia.
Když FIA něco zakáže jednomu týmu, tak z toho vždycky profituje jen RB? Máš poměrně RBcentrickou mysl řekl bych.
Však třeba Puff tu jednu dobu psal, že letošní boj o titul není pro Mercedes ztrácený, tomu taky mohla TD pomoci, ne?