Súperi McLarenu môžu oslavovať. FIA zmenila pravidlá na rok 2026 a zakázala chladenie pneumatík | Magazín F1 - F1online.sk

Však pohoda Dejve, klidně pokračuje v překurcování. Ale jestli máš nejrychlejší tým a potom je druhý v pořadí kus za ním a schválně začneš omezovat nejrychlejší tým, kdo z toho bude hlavně profitovat? Tell me

Já jak známo technice moc nedám, ale tohle mi připadá podobné, jako když FIA zakázala Mercedesu DAS, který mu přitom předtím povolila. Prostě jim to zakázala a nazdar… Snad to letos Lando zvládne, no a pak se uvidí, kdo to trefí nejlíp.
Pokud jde o změnu v jezdcích, třeba to po jedné sezóně vzdá Lewis, to by se klidně stát mohlo. Pak by to mohlo spustit lavinu. Jinak si spíš myslím, že hlavně přední týmy budou mít snahu i vzhledem ke změně pravidel udržet stávající jezdce, aby neměli s adaptací nováčků v týmu problém navíc.

1 Like

Najhorší sú tí ktorí su ticho, ale v zákulisí ťahajú za nitky nie ktorí o podozrení hovovria, takže RB by som vynechal. Nvyše Liberty je americká firma a tam všetko funguje spôsobom, že všetko je skoro na rovnakej úrovni napr. Indy, Nascar a pod.

Vždyť Jirka psal, že se ani na F1 nedívá :smile:

1 Like

TVL, tak oni zakázali i chlazení brzd. Tak na to jsem hóóódně zvědav.

Lewis aj Charles sa plne postavili za Freda. Teraz keď ho Ferrari vyhodí, tak stratí dôveru dvoch jazdcov. Lewis dokonca povedal, že tam je kvôli nemu.

2 Likes

Tak pro Leclerca i Hama by to bylo nejlepší, Ham zpátky do Mercedesu a Leclerc do RBR

Ham tam vnitřně udělá čurbes, aby šel od něj Leclerc pryč :thinking:

1 Like

Hej a Toto by odtiaľ vyhodil lepšieho Russella alebo zlaté dieťa a budúcnosť stajne. :grin:

1 Like

Prý už se projel v Paul Ricard na soukromém testu a vše ok.

1 Like

Red Bull poslal na začátku roku FIA dopis s návrhy “divokých nápadů” na chlazení pneumatik.

Jeden z nich zahrnoval použití vody z lahví jezdců.

Téměř všechny byly zamítnuty jako porušení pravidel.

Předpokládá se, že to byl “katalyzátor”, který přiměl FIA začít pracovat na změnách předpisů.

The RACE

1 Like

No…a? To má být ten důkaz, že jde FIA Red bullu na ruku? :sweat_smile:
Na nejlepší tým se vždycky všichni soustředí, zrovna RB zakázali 2010 -2013 mnohem víc věcí (vícenásobné difusory, foukané difusory, různé flexi věci atd.), Mercedesu zakázali DAS a na sezonu 2021 na ně konečně zaklekli pořádně, v nové éře RB podle vás zakázali trojité DRS a asymetrické brzdy. A takhle by se dalo pokračovat.

Vážně je zakleknutí na brzdy McLarenu tak překvapivé?

2 Likes

Mohl bys mi dát přesné zákazy v době dominance, co poškodily RBR? Beru ti foukane difuzory (ale ty byly u všech týmů).

1 Like

Potom to pohledám podrobněji :slightly_smiling_face:

Důkaz? Bavili jsme se přeci o tom u kterého týmu je to pravděpodobnější. Ok, tak nic a RedBull s tím nic nemá a jak říkáš, Mercedes a Ferrari jsou pravděpodobnější, to je jasný :slightly_smiling_face:

1 Like

Jooo, tobě pořád jde o to, kdo zaloboval v tomhle konkrétním případě. Hele, klidně to ten RB mohl bejt, nevíme :slightly_smiling_face:

Když RBR nemůže, FIA pomůže, to je klasika a ty to víš

To jsou přesně ty příspěvky, které startují shitstorm. Můžeš si pogratulovat. :grinning:

4 Likes

Nejde, jen jsem na to narazil a vzpomněl jsem si na tuhle debatu.

1 Like