Stroll na Neweyho pozitívne zapôsobil, tvrdí Schumacher | Magazín F1 - F1online.sk

To mel nekdo pred tebou uz?

Tak tohle jsem nějak nepostřehl… (zákaz triček).

image

Nejednalo se pouze o Strolla, dokonce dostal důtku i od Masiho.

Díky za foto. :wink: Poprvé se mi líbí duhové tričko. :wink: Přesněji řečeno, nevadí mi téma, ale jeho ideologizace a mocenské projekce. Arabské sponzory to ale asi hodně dráždilo.

1 Like

Mi se tahle reklama na buzerantství taky nezamlouvá.

To je presne ta ideologia… Nech sme si vsetci rovni… Ci Heterosexual, LGBTI alebo (ty ako zastupca) alkoholikov

Vsetko sa da velice lahko zaskatulkovat, tak uz kasli na to

2 Likes

Tiež ma to napadlo :grinning:

1. Vybaviť si prístupovú kartičku
  2. Požiadať o notebook
  3. Pochváliť Lanca

Uvědomuješ si, že podporuješ i zoofily a nekrofily? Ti se přece s takovými touhami narodili.
Opravdu si přeješ, aby se v pohádkách kromě ■■■■■■■■ů propagovali i nekrofilové?

Tak Bretnix má neustále potřebu kopat do Alonsa. Věk je prý limit, ale to, když vytáhne Vettela, který byl za zenitem ve 33 letech, tak to už nepíše. Co víc, tak napíše o Alovi, že měl slabou sezónu plnou chyb, ale díky němu skončil AM v PK 5 za top 4, tak si to zase odporuje. Netvrdím, že se Alo loni netrapil (začátek Evropské části), ale @Bretnix z toho udělal klasickou demagogii. Jinak jestli Alo na to nemá a udělal hodně chyb, tak co byl Vettel po roce 2013? Obzvláště 2018, kdy měl jednoznačně monopost na titul?
A to jsou ty vytahování, kdy Bretnix nesmyslně kope, nemá to hlavu ani patu, a navíc si naběhne na vidle :grinning:

2 Likes

Hmm takže chceš povedať, že zoofili a nekrofíli sú iba ľudia z LGBT komunity ? Pripadne každý jeden z LGBT je zoo alebo nekro ? Zoo alebo nekro nebol nikdy heterosexual ?

🫠

4 Likes

Já chci pouze poukázat jak křehká je hranice mezi přirozeným jednáním a něčím co se neděje ani ve zvířecím světě.

U něj je problém, že je nucený psát o Strollovi jako o průměru. Kdyby vůbec nejezdil s Vettelem, ale jen s Alonsem tedka, tak bude psát, že je to totální odpad celý F1. To je to samý, jako když se snaží obhajovat Vettela za jeho upadek někdy po třicítce a používá na to všechno možný - děti, manželku, jiné zajmy…jenže jakmile dojde na téma Aston 2023, tak začne vypisovat, jak Vettel ten Aston vytáhl a jak je pracovitej atd - takže to si taky odporuje.

Ono upřímně, obhajovat Vettelovu (ne)výkonost znamená dřív nebo pozdějc si na ty vidle naběhnout. Tam to jinak nejde. :smiley:

S Alonsem souhlas, měl tam slabší pasáž, kdy se hledalo nastavení a nějak se to v Astonu překopávalo, navíc ta pasáž, kdy Stroll podepsal novou smlouvu byla taky zvláštní - připadalo mi jako by Alonso ani nejezdil naplno, například mu nevadilo, že mu Stroll nepřepustil pozici atd…
Ale pak měl určitě, první třetinu a taky třetí třetinu (zhruba tak) velmi silnou a byly tam závody, které byly z jeho strany opravdu silné a Aston bodově pěkně zatáhl, opět.

2 Likes

Odporucam rozsirit obzory s tym zvieracim svetom

3 Likes

Myslím, že u některých se můžeš snažit, jak chceš. Ale stejně se budou hádat a žít ve vlastním přesvědčení

2 Likes

Hej to ma vzdy kus udivuje, ze ked niekto povie svoj edgy nekorektny nazor (castokrat je to len nedostatocne info k problematike).
Vyzvracia sa do diskusie ale ked druha strana chce viest dialog tak uz je ten dotycny ofenzivny alebo, a to mam najradsej, mavne rukou, ze ajtak je vsetko v prd3li :smile: (ps nemyslim teraz priamo Ferdu)

3 Likes

Ja zas chcem upozorniť na to že si tu príliš zjednodušujeme problem zoofilov a nekrofilov a generalizujeme to na nejakú skupinu obyvateľstva a toto ochorenie môže postihnúť rovnako heterosexuála ako homosexuala

2 Likes
2 Likes

Necham se poučit které zvířátka si dávají rande s mrtvolkama.

Aha ty si myslel toto :smile: to ma potom zaujima jak si si spojil nekrofiliu s lgbt

Jednoduché - nevzdělanost v tomhle směru s nenávistí.

2 Likes