LGBT? Jedině že by lednička měla bluetooth…
Mne to nepis, ferdouš tu mota jabka s jahodami
Ne, to byl jen muj geniální vtip…
Kudos for you then
I když lgbt nekrofilové mě pobavili víc.
Uz ma napadaju len same nekorektne vtipy takze sa porucam z tejto debaty
Mne sa páčil Marc Priestley
Tim je postavený na Lanca aby bol MS.
Len na to by musel mať excelentné auto a slabého kolegu.
Celkom to sedí
Podívej já si myslím, že současný vyspělý svět se chová k jiným pohlavím docela tolerantně. Povinnosti i práva mají stejné nikdo je nevyhání z práce, ani z bydliště. Místo manželství mají registrované partnerství. Dědit taky můžou. Cestovat taky můžou kde chtějí.
Dokonce si můžou každý týden vymýšlet nové pohlaví, tak nechápu kolem nich tolika humbuku, když mají více práv než většina planety.
nezda sa mi, ze by na Slovensku mali registrovane partnerstva. Preto to tam tema stale je. Ked vezmes UK, Holandsko ci Spanielsko tak ano, ako mainstreamova politicka a spolocenska tema to uz vysumelo.
Tak to jsem netušil. Myslel jsem, že to už platí v celé EU.
To vettelovo klekání v duhových hadrech, to byla vyloženě provokace zdravého lidu.
Buďme rádi, že je to za nama.
Teraz provokujes “zdravy lid” ty tymto prispevkom
Ja napríklad v tomto nie som žiadny horlivý presadzovač. Myslím si že ak môžu bez strachu žiť som okej a vôbec ich nepotrebujem dávať na piedestál ako nadľudí. Nemám rad ani jeden extrém. A myslím že na tomto sa s hromadnou väčšinou zhodneme.
Pár lidí s takovým zaměřením znám osobně a nikdy jsem se nesetkal s nějaký povýšeneckým jednáním, nebo že by se snažili pro sebe urvat nějakou výhodu. A už vůbec jsem se u nich nesetkal, že prosazováním duhových akcí žili. Všichni byli moc fajn a přátelští.
Naopak největší křiklouni byli ti, kteří si na buzíky pouze hráli, aby byli alespoň něčím zajímaví.
Proto má nevraživost vůči těmto propagačním aktivitám.
Ono treba si uvedomiť že veľa k tomu prispievajú populisti ktorí tieto témy účelovo zneužívajú. U nás na Slovensku sa toho chytajú politici pre ktorých to nikdy nebola agenda a teraz idu na plne obrázky a to z jediného dôvodu lebo ľudia na to počúvajú. Keď ľudí prestane polarizovať LGBT príde niečo ďalšie vždy bude niekto kričať a tlačiť lebo je to jeho rebrík k “úspechu”.
Přesně tak to vnímám já.
Schmidt dosvědčuje, že Adrian Newey bude pracovat na voze pro rok 2025, zejména pokud nebude konkurenceschopný, protože Stroll senior nebude tolerovat sezónu na 7. nebo 8. místě. Vzpomíná si, že Newey něco podobného udělal pro Williams v roce 1990.
Flavio Briatore Schmidtovi řekl, že Aston Martin stále velmi aktivně nabírá inženýry z jiných týmů, Briatore a další se diví, kolik inženýrů se ještě snaží získat.
Jen aby nedoplatil na přemrštěný catering.