Stroll na Neweyho pozitívne zapôsobil, tvrdí Schumacher | Magazín F1 - F1online.sk

Lance Stroll pomerne často navodzuje dojem, že by si vedel predstaviť aj lepšie využiť čas ako pretekaním vo Formule 1. Zdanie však môže klamať. Ralf Schumacher tvrdí, že Adrian Newey je po prvom týždni vo svojej novej pozícii unesený pracovným nasadením inak bez života pôsobiaceho Kanaďana.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/189165/stroll-na-neweyho-pozitivne-zaposobil-tvrdi-schumacher

Prece nebude pomlouvat synatora sveho chlebodarce… Ralfe no taaaaaaak.

1 Like

Adrian dostal rovnaky onboarding manual ako Fernando.

2 Likes

Uz aj Newey pochopil, ze Alonso patri do srotu :sweat_smile:

V zázemí může být Lance pracovitý; mistr světa z něj nebude, ale odkud se bere názor (pokud se vůbec bere), že jeho výsledky jsou důsledkem jeho lenosti?

Jinak, jezdecká dvojice Astonu patří k těm slabším: Alonso mě loni nevydařenou sezónu s řadou chyb a projevy frustrace (stačí se si vzpomenout na jeho “boj” proti cílenému poškozování španělských pilotů komisaři) a jeho věk už hraje proti němu, Lance Stroll je pro změnu průměrný pilot, to nepřevrství ani Neweyho diplomacie, takže Astonu nepokvete pšenka ani tady.

2 Likes

Adrian se ještě pořádně ani neseznámil s továrnou Astonu a už ví jak každý člen týmu dokáže makat?
No nevím nevím, já bych na takové soudy ještě alespoň pár měsíců počkal.

Tak to je dobře, že Alonso měl i v nevydařené sezoně s řadou chyb a frustrací zase skoro 3x více bodů než průměrný pilot. :muscle:

2 Likes

Ber to politicky. “Musí” poslat nějakou pozitivní zprávu (signál) o Astonu, aniž by otevřeně lhal, takže Lance je vlastně dobré téma.

Jinak by musel začít o tom, jaký zmar přišel dávat do pořádku - a to by vykročil špatnou nohou.

Já bych tuhle reklamu raději moc vážně nebral. Přece jen všichni víme, že Lance nemá ani na střed pole.

To já přece vím moc dobře. :wink:

Já beru co napsal filozof Bretnix. Začal s tím, že Aston má slabší dvojic → podprůměrnou a že Alonso měl nevydařenou sezonu s řadou chyb, frustrací…a zakončil to tím, že Stroll je průměrný. Z toho celého vyplývá, že Alonso je podprůměrný, když jejich dvojice je z těch slabších v poli.

Nějakou zahadou měl ale Alonso zase trojnásobek bodů. :thinking: Pokud v tom teda nevidíš tu logiku, tak se obrať na Bretnixe, ne na mě. :laughing:

3 Likes

Já ale komentoval pouze Strolla. :wink: Vedle něj je každý jezdec za hvězdu.

Máš v tom logické díry, ovečko. Aston má slabší dvojici, důvody tohoto hodnocení nepřekecáš, Vettel měl především na začátku obou svých sezón podstatně slabší vůz, navíc právě pro tebe by ten závěr měl být logický: vzhledem k tomu, že Vettel byl podle tebe podprůměrný a vyhořelý na druhou, nemůže tvé hodnocení jeho osoby sloužit jako základ důkazu, že Alonso byl loni nadprůměrný pilot v rámci F1, protože tvá premisa.

Budeš se muset v té dialektice polepšit.

Jinak má skepse k současnému Alonsovi nemá s Vettelem nic společného, toto “srovnání” je pouze vaše obsese a součást neschopnosti přiznat si realitu. Objektivně Alonso loni udělal řadu chyb, objektivně má takový věk, jaký má, objektivně tým není schopen držet vývoj (uvidíme, kdy se projeví Neweyho vnos), což je situace, v které i jako mladší Alonso projevoval frustraci a demotivaci (viz jeho vyhrožování v McLarenu, že s tím nebude jezdit a odstaví to), takže závěr, že aktuálně není takové terno, dává smysl a dával by ho, i kdyby to nebyl “Alonso”, ale “X”. Prostě souhra horších výkonů loni, věku a určitého rozpoložení, které u temperamentního Španěla nepřekvapí (když se daří, nadšení, když ne, viz výše). Vettel na žádný z těchto faktorů nemá vliv, vyvinuly se totiž bez něj a byly by stejné, i kdyby loni odletěl na Měsíc a už tam zůstal.

Já jsem něco napsal o Vettelovi, rly? Ty jsi z jeho (ne)výkonů stále frustrován i po skoro 3 letech nebo kolika? :thinking:

3 Likes

Asie.

4 Likes

Kde jsi to zase byl? :smiley:

2 Likes

V HK pivovarské domy.
Den jak omalovánka. :grin::+1:

1 Like

To je v zázemí toho stadionu?..i když pivovar uvnitř stadionu, to asi né. :thinking: :smiley:

2 Likes

preco su tam zavlazovace? :smiley:

1 Like

Není nad domácí stravu.

1 Like