Stratégiu sme určite mohli zvládnuť lepšie, pripustil Vasseur | Magazín F1 - F1online.sk

Tak ještě je možnost, že si Leclerc zase nedošel před závodem na WC. :smiley:

1 Like

Jako samozřejmě, že anglicky umí, ale není to perfektní. Ono v angličtině musíš myslet občas jinak a překládá se to jinak. Často se ve Ferrari ty myšlenky tak nějak míjí.

Počkej, jako že si Bryan myslel, že Leclerc sedí v benzínu, a řekl mu, že je to voda? To je snad ještě horší…

Akože pri Leclercovom štastí a Ferrari forme túto sobotu a nedeľu, by som sa ani nedivil keby sme zarazu videli namiesto kokpitu iba obrovský plameň benzínu.

Ale nie ja som tento víkend uzavrel takto. Ferrari totálne ■■■■■■■■ nastavenia, lebo ešte nevedia ako ten monopost funguje, kvôli tomu zaveseniu. Strata dosť bodov bolí ale ide to. Viz RB 2022 začiatok. Pokiaľ sa v Číne alebo najneskôr Suzuke oklepú a začnú byť konštante druhá sila na gride stále majú šancu. Proste pre mňa je hodnotenie pre prvé 3 závody zatiaľ také. Akože McL je určite top, ale uvidíme ako sa to vyvinie. Ono RB niečo na McL vytiahne.

Však já si dělám srandu. Věřím, že příště nám toho Ferrari ukáže víc, jak jsme se všichni už těšili, tak možná tomu prvnímu závodu dáváme moc velký význam :slight_smile:

Lebo ono to fakt vypadá, že FER má pace MERC, len to ■■■■■■ nastavili, lebo Leclerc dával Russelove časy ale nie konzistente

1 Like

2 Likes

Leclerc ako Leclerc ten vie taliansky výborne

Ale Lewis ? Nemá mobil že preloží jak v Maranelle :rofl:

Na druhej strane Adami predsa robil inžiniera dlhé roky aj Carlosovi a bolo ok, aj Sebovi

To je asi také ako povedať,že vymeníme Bona lebo vie malo taliansky

V F1 vie každý anglický natoľko,že to nemôže byť problém.

Teda to nie je argument ani na fuckupy ani na tieto vysielačky z kategórie stand up

A to že sa vysielačky míjaju podľa mňa ide byť skôr aura Ferrari ako jazyková bariéra :rofl:

1 Like

Adami je hrozný inžinier reálne.,https://www.youtube.com/watch?v=dOQrM5qHfrY

Kolikrát za poslední roky bylo z vysílaček Ferrari meme?
Prostě každý je na jiné myšlenkové vlně. Řekl bych, že to je kvůli jazyku.

No tak majú podonú RP ako MERC

A iným sa to nedeje ? Veď kopec inžinierov nie sú angličania ani historický neboli.

Mne príde, že Bryan prepočul to, že LEC hovorí o vode a hneď ako povedal There is leakage? Tak Bryan začal pozerať dáta a či im netečie palivo/olej a tamto prepočul a to není reálne problém angliny. Lebo Bryan zas s tým také problémy nemá.
image

Puffe, nebuď zlej. :stuck_out_tongue:

2 Likes

…could be something else.

Že by tam měl Charles potají láhev kořalky? :wink:

Za ten plat by inzinier mohol vediet povedat viac ako len push the button atd. A pri RB Mc Mer som takuto komunikaciu hadam ani nepocul. Ked uz tak poviem viac detailov k tomu, mozno mu krivdim ale od kedy som trochu viac sledoval Ferrari cca cias Vettela tak to nikdy nebola hitparada.

Ja neviem u nás sú len anglický inžinieri takže toto neviem posúdiť úplne.

Vo Williamse mal GR tiež len angličana čo som počúvala

A 1 rok v Mercu síce Talian ale Riki vie anglický tak že Kimi nespoznal že je talian :rofl:

Ale tak jasné že mali by vedieť a podľa mňa aj vedia zase im nekrivdime

Btw rozmýšľam akurát či by mohol rozprávať iba Taliansky na Leclerca ale to je asi zakázané

Neviem ako je to s vysielačkami

s Taliancinou to tak asi bude inak by to uz davno Lec vyuzil. Ja som samozrejme nemyslel ze uplne nevedia skor tam citim ze ked su pod tlakom tak to ide z nich ako z chlpatej deky, ze mozno v taliancine by to bolo rychlejsie a v takychto podmienkach rychle rozhodovanie treba. Pre Brita to asi neni to prave orechove :laughing: teraz som si vypocul co poslal Nordotor a ako chudak Vettel bolo to este horsie ako si myslim. A tak uvidme mozno Cina bude lepsia :smiley: